Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’ndan Ramazan mesajı 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’ndan Ramazan mesajı 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ramazan ayının gelmesi dolayısıyla mesaj yayınladı.

Ustaoğlu’nun mesajında şu ifadeler yer aldı:

Rahmet, bereket, af, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı, on bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan Ayı, Rabbimizin af, mağfiret, lütuf ve kereminin doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı aydır.

‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.’ Hadis-i Şerif´inin rehberliğinde yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmalıyız. Elimizden geldiği kadar, çevreye karşı duyarlı olmalı, yardıma muhtaç olana yardım elini uzatmalıyız. Yoksul kardeşlerimizin yaralarını sarmak; zengin fakir, genç yaşlı demeden aynı sofraya oturmak, milletimizin birliğini daha da güçlendirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Trabzonlu hemşehrilerimizinRamazan-ı Şeriflerini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın ülkemiz, tüm İslam âlemi ve insanlık için sevgi, barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber