Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün son durumunu İl Başkanı Kuvvetli açıkladı

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde saldırıya uğrayan Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs’ün maruz kaldığı şiddete ilişkin açıklama yaptı.

Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün son durumunu İl Başkanı Kuvvetli açıkladı

Saldırı haberini alır almaz Ankara’ya giden Başkan Kuvvetli, “Söz konusu saldırı hiç de öyle anlatılmaya çalışıldığı gibi masum bir saldırı değil, normalleştirilecek bir durum hiç değil. Sayın vekilimiz; yaptığı barbarlık sonucu özür bile dilemeyen AK Partili Zafer Işık’ın yüzünden neredeyse canından oluyordu. Elbette ki partimizin yetkili makamları, gerekli suç duyurularını gerçekleştirecektir. Temennimiz, bu anlayışın gerekli şekilde en ağır cezayı almasıdır. Kelimenin tam anlamıyla ölümden dönen milletvekilimiz, ortamdaki gerginliği yatıştırmak isterken böyle çirkin bir saldırıya maruz kalmıştır.” diye konuştu. 

Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün son durumunu İl Başkanı Kuvvetli açıkladı

KABUL EDİLEMEZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaşanan durumun kabul edilebilir olmadığını kaydeden Başkan Kuvvetli, “Trabzonlu hemşehrilerimiz başta olmak üzere samimi yaklaşımlarıyla vatandaşlarımızın gönlünde taht kuran ve her zaman milletin kürsüsünün hakkını veren vekilimizin yaşadıkları karşısında sessiz kalamayız. İYİ Parti kadroları olarak bu barbarlığın ve şiddetin karşısında vekilimizin ise yanındayız” dedi.

SERVİSE ÇIKARILACAK

Açıklamasının sonunda saldırıya uğran İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs’ün Ankara’da müşahede altında tutulduğu hastanede bulunduklarını belirten Başkan Kuvvetli, “Kıymetli yol arkadaşımız inşallah servise çıkarılacak. Çok şükür sağlık durumu iyiye gidiyor. İktidarı döneminde toplumsal huzuru bitirme noktasına gelen AK Parti kadrolarının gerekli şekilde cezalandırılması çağrısında bulunuyorum. İktidarını kaybetmek korkusuyla fiziksel şiddete başvuran bu zihniyet, bizi inandığımız dava uğruna verdiğimiz mücadeleden vazgeçiremeyecektir. Milletin meclisinde millet iradesine ve partimize yapılan bu barbarca saldırıyı şiddetle kınıyor; yapanların yanına kar kalmayacağını ifade etmek istiyorum. Ayrıca süreci takip etmek üzere il başkanlığımıza gelen, telefon ile arayan tüm vatandaşlarımıza duyarlılıklarından ötürü teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem