Trabzon İl Kültür Müdürlüğü'ndeki tabelaya Ahmet Metin Genç'ten yorum "Kaş yapayım derken göz çıkarmışlar"

Ortahisar Belediyesi Şubat ayı meclis toplantılarında Trabzon İl Kültür Müdürlüğü'nün tarihi binasına asılan tabelaya tepkiler geldi.

Trabzon İl Kültür Müdürlüğü'ndeki tabelaya Ahmet Metin Genç'ten yorum "Kaş yapayım derken göz çıkarmışlar"

Haber61 - Haber Servisi - Okan Çıtlak

Trabzon İl Kültür Müdürlüğü'nün tarihi binasına asılan ışıklı tabelaya tepkiler gelmşti.

Konu Ortahisar Belediye meclisinde de gündeme geldi.

İYİ Partili Meclis Üyesi Burhan Bekar'ın sorusuna Başkan Ahmet Metin Genç "Kaş yaparken göz çıkarmışlar" ifadelerini kullandı. 

Burhan Bekar "Taşönü çöp tesisi ile alakalı bir çok kez konuyu burada gündeme getirdik anacak bir gelişme yaşanmadı. Oradaki vatandaşların büyük bir eylem hazırlığı var.

Trabzon'un merkezinde olan tarihi taş binamızda dış cephesine sıva yapılarak tabela asılmasını garipsedim. O binayı koruması gereken bir kurumun bunu yapmasını daha da garipsedim. Önce kurumlar kendi binalarını korumalı. Oraya o kadar tabelayı o şekilde asmak yerine başka bir yol izlenebilirdi. " şeklinde iki konuyu gündeme getirdi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise "O silüete hale gelmiş. Kaş yapalırken göz çıkarılmış. Umarım düzeltilmiş.

Taşönü ile alakalı geçici bir çözüm yapıldı. Bir toplantı yapıldı orası ile alakalı. Yeni bir sistem gelecek ve oraya kurulacak. Oradaki vatandşlarımızın haklı itirazı var. Konu Çevre Bakanlığımıza da taşındı. Oradaki yeni yatırım ile beraber sorun çözülecek diye bekliyoruz. " ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber