Yomra Belediyesi meclisi toplandı

Yomra Belediyesi nisan ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Yomra Belediyesi meclisi toplandı

Trabzon’un Yomra ilçe Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısını gerçekleştirildi. Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda komisyon üyelerinin seçimleri de yapıldı.


3 yıl daimi meclis üyeliği görevini yürüten Hasan Dilaveroğlu ve Avni Adanur görevlerini Enver Çakmak ve Mustafa Gümrükçüoğlu’na devrederken, Plan Bütçe Komisyonu’na Avni Adanur, Hasan Dilaveroğlu ve Metin Özke getirildi. İmar Komisyonu ise Mustafa Bayındır, Ayhan Ayvaz ve Metin Şahin olarak belirlendi.

Kıymet ve Takdir Komisyonu’nda ise, Hasan Dilaveroğlu, Metin Özke ve Ayhan Ayvaz görev verilirken, Uzlaştırma Komisyonu’nda ise Salih Yavuz, Avni Adanur ve Metin Özke’ye görevlendirildi. Meclis sonrası bir açıklama yapan Belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu, görevlerinde değişim olan arkadaşlara yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ederek, “Yapılan görev değişikleriyle birlikte komisyonlarımızı yeniden oluşturduk. Birlikte aldığımız kararlarla birlikte bazı değişiklikler oldu. Komisyon üyelerinin tümüne teşekkür ediyorum. Yapacağımız çalışmalarımız ilçemiz için hayırlı uğurlu olur inşallah. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Bizim tek bir hedefimiz var o da Yomra. İlçemiz için gece gündüz demeden, meclis üyelerimizle, teşkilatımız ve muhtarlarımızla el ele vererek çalışmalarımızı yürüteceğiz. Durmak yok Yomra için çalışmaya devam” dedi.  

Yomra Belediyesi meclisi toplandı

Yomra Belediyesi meclisi toplandı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler