Vali Ustaoğlu'ndan anneler günü mesajı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu anneler günü mesajı yayımladı.

Vali Ustaoğlu'ndan anneler günü mesajı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Ustaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sevginin ve şefkatin timsali olan, evlatlarını akıllarından ve yüreklerinden bir an dahi çıkartamayan annelerimiz, bizleri dünyaya getiren, hayatımız boyunca en büyük destekçimiz olan değerlerimizdir.

Annelik, toplumu oluşturan ailenin temel yapı taşıdır. Bir toplumun kendine has özellikler, değerler kazanabilmesi, bunları geliştirebilmesi ve bu değerleri gelecek nesillere aktararak Millet bilincini oluşturabilmesi için de toplum olmasını öğrenmesi gerekmektedir. Bu anlamda annelerimizin önce toplum sonra millet bilinci kazanmamızda yüklendikleri sorumluluk göz ardı edilemeyecek derecede önemlidir.

Annelerimizi daima mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlar için en büyük armağandır. Onları yılın sadece bir gününde değil her gününde hatırlamalı, hoş tutmalı, sevgi ve saygımızı daima göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle sevgi, saygı, fedakarlık, özveri, şefkat ve güven gibi duygularla bizleri koruyup kollayan başta şehit ve gazi annesi olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber