Trabzon'da güçlü bir ses Orhun Kerem Haber61'in konuğu oldu! O Ses Türkiye Serüvenini anlattı

Trabzon'da müzik hayatını sürdüren ve O Ses Türkiye yarışmasına damga vuran bir performans sergileyen Orhun Kerem Haber61'e konuk oldu.

Trabzon'da güçlü bir ses Orhun Kerem Haber61'in konuğu oldu! O Ses Türkiye Serüvenini anlattı

Haber61 - Özel Haber

Trabzon’dan güçlü bir ses Orhun Kerem Haber61’e konuk oldu. Daha önce yayınlanan klipleri ile müzik severlerin gözlerinin ve kulaklarının aşina olduğu şarkıcı, katıldığı O Ses Türkiye’yi de adeta salladı.

Aslen Amasyalı olan ve okul nedeniyle Trabzon’a gelen Orhun Kerem Maden Mühendisliğinden mezun olduktan sonra müziğe ağırlık verdi ve Trabzon, İstanbul başta olmak üzere bir çok ilde sahneye çıktı.

En son olarak O Ses Türkiye adlı yarışma programına katılan ve sahne performansı ile jüri üyelerini kendisine hayran bırakan Orhun Kerem, Beyazıt Öztürk’ün takımında yer aldı.

Haber61’de Okan Çıtlak’ın konuğu olarak müzik yaşantısını ve O Ses Türkiye serüvenini anlatan Orhun Kerem ayrıca mesleğini icra etmek isteye müzisyenlerin yaşadığı zorlukları da dile getirdi.

Programda sorulara verdiği samimi cevapların yanında güçlü sesiyle 2 eser de seslendiren Orhun Kerem izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber