Trabzon'da fuhuş operasyonu: Emniyet ekipleri 2 kişiyi suçüstü yakaladı

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro ekiplerinin yürüttüğü titiz çalışma sonucunda, fuhuş yaptığı belirlenen 2 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
Trabzon'da fuhuş operasyonu: Emniyet ekipleri 2 kişiyi suçüstü yakaladı

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, şehir genelinde asayişi sağlamak ve ahlaka aykırı faaliyetlerin önüne geçmek amacıyla yürüttüğü denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından teknik ve fiziki takip başlatıldı.

Adli işlem başlatıldı

Yapılan saha çalışmaları ve operasyon neticesinde, fuhuş amacıyla bölgede bulunduğu tespit edilen 2 şahıs emniyet güçlerince yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar, gerekli işlemlerin yapılması için emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme sürerken, şahıslar hakkında yasal sürecin başlatıldığı bildirildi.

Haber61 - Haber Servisi - 

Trabzon’da gece operasyonu! 2 kişi yakalandı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.