Trabzon'da Boztepe teleferik projesi iptal!

Trabzon'da daha önce gündeme getirilen teleferik projesi iptal edildi

Trabzon'da Boztepe teleferik projesi iptal!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekim ayı meclis toplantısında, önceki dönemde Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun 61 projesi arasında yer alan Meydan - Boztepe teleferik projesi gündemden kaldırıldı.

Meydan'dan Boztepe'ye yapılması planan ve eski başkan Gümrükçüoğlu projelerinden olan teleferik projesi mahkeme karari ile iptal edilmişti. Bugün gerçekleştririlen toplantıda da teleferik projesi gündemden kaldırıldı. Karara muhalefet de destek verdi.

61 proje içerinde bulunan teleferik projesi Mahkeme kararı ile ölçek bazlı iptal vermişti. Büyükşehir Belediyesi bir üst ölçeğe alabileceği projeyi meclis kararı ile gündemden kaldırmayı tercih etti. Bu karar muhalefetten de destek aldi

Meclis Başkanı Atilla Ataman da bu projenin farklı yerlerde yapılabileceğini ama maliyeti nedeniyle rafa kaldırıldığını söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber