Trabzon'da bir köyün feryadı: "Eynesil'e bağlanacağız!

Beşikdüzü'nde sel felaketinde büyük yara alan Ardıçatak Mahallesi Muhtarı isyan etti: "Hizmet alamıyoruz, Eynesil'e bağlanmak istiyoruz"

Trabzon'da bir köyün feryadı: "Eynesil'e bağlanacağız!

Beşikdüzü Ardıçatak Muhtarı Muhammet Angın, ilçeye 14 kilometre uzaklıktaki 90 haneli mahallelerine hizmet alamadıkları için Giresun’un Eynesil ilçesine bağlanmayı düşündüklerini söyledi.


"KADERİMİZLE BAŞ BAŞA KALDIK"
 
Muhtar Angın, kaderleriyle baş başa bırakıldıklarını belirterek, “Kaymakama gidiyorum ‘Büyükşehir olduk, hizmeti Büyükşehir Belediyesi’nden alacaksın’ diyor. Oraya gidiyorum ‘Senin mahallene hizmeti ilçe belediyesi vermeli’ diyor. İlçe belediyesine gidiyorum ‘Sıra sana gelmedi’ deniliyor. Ne zaman gelecek? Cevap yok. Görevde 3 yılım doldu, şu ana kadar köyüme bir iş makinesi gelmedi” diye konuştu.
 
"AMBULANS KÖYE ÇIKAMIYOR"


21 Eylül’deki afette en büyük mağduriyeti Ardıçatak’ın yaşadığını kaydeden Angın, “Heyelan oldu, evlerimiz gitti. Gelindi, görüldü ama hiçbir şey yapılmadı. Şu an bir hasta olsa ambulans köye çıkamaz. Heyelandan yolun üstünde kalan kayalar halen asılı duruyor. Biz bir afet geçirdik, bunun hiç mi önemi yok?” dedi.
 
"REFERANDUM YAPACAĞIZ"

 
“Girişimlerimizden bir şey çıkmazsa, referandumla Eynesil’e bağlanmayı düşünüyoruz” diyen Angın, “Daha ne kadar bekleyeceğiz? 3 yıldır köyüme 100 metre beton döktüremedim. Vatandaş bana ‘Sen ne işe yararsın’ diyor. Ben de bunu yukarıdakilere soruyorum. Sizler ne işe yarıyorsunuz?” ifadelerini kullandı.  Kuzey Ekspres 
 
 
 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber