Trabzon'da 19 Mayıs'ı kutlayanlara hakaret eden doktora suç duyurusu!

Başkan Bıyık'tan Trabzon'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayanlara hakaret eden doktor Ahmet Zengin hakkında suç duyurusu

Trabzon'da 19 Mayıs'ı kutlayanlara hakaret eden doktora suç duyurusu!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Onkoloji Uzmanı Dr.Ahmet Zengin, sosyal medya hesabında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayanlara yönelik "Buna bayram diyen şerefsiz ve şahsiyetsizdir, din düşmanı zihniyeti kınıyorum” ifadelerini kullanmış ve ardından yaptığı açıklamada "Sayfam çalındı" diyerek bu ifadelerin kendisine ait olmadığını iddia etmişti.

Büyük tepki çeken doktor Zengin hakkında Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Bıyık sosyal medyada yaptığı duyuruda  "Onkoloji Uzmanı Dr. Ahmet Zengin, sosyal medya hesabında “Buna bayram diyen şerefsiz ve şahsiyetsizdir, din düşmanı zihniyeti kınıyorum” yazmış. Kendisi hakkında şahsım ve  bayrama bayram diyenler adına suç duyurusunda bulunacağım. Bu şehir bu düşüncedeki insanlardan kurtulmalı.." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber