Trabzon'da 14 branşlık atak!

Tonyalı çocuklar sporun 14 branşını ayrı ayrı öğrenecek.

Trabzon'da 14 branşlık atak!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, özellikle uzak ilçe ve köylerdeki çocukların sporla buluşması adına yaptığı çalışmalara yenilerini ekliyor.


Bu amaçla Tonya'ya giden İl Müdürü Birdal Öztürk, Tonya Kaymakamı Halit Mengi ve Belediye Başkanı Osman Beşel ile bir araya geldi, bölge halkını sevindirecek kararlar aldı.

Birbirinden modern 72 tesise sahip olan Trabzon'da yaşayan herkesin bu tesislerden yararlanabileceğinin altını çizen İl Müdürü Öztürk, "Gürcistan'dan Trabzon'a spor yapmaya geliyorlar ama Tonya'dan ve diğer bazı ilçelerden çocuklarımız ve gençlerimiz bu tesislerden yararlanmıyor. Bunun önüne el birliğiyle geçebiliriz" diye konuştu.

Kaymakam Mengi, "İlk etapta öğrencilerimizi bu tesislere göndermek için çalışma başlatacağız, onlara her türlü imkanı sağlayacağız. " derken, Başkan Beşel de ulaşımdan diğer ihtiyaçlara kadar bu projenin içinde olacaklarını söyledi.

Beraberinde İlçe Müdürü Abdullah Malkoçoğlu ve Spor Uzmanı Serpil Sungur ile yaptıkları ziyaretin ardından konuşan İl Müdürü Öztürk, belirli periyotlarla ilkokul 2'inci sınıftan itibaren çocukların ikişer aylık kurslarla branşları öğrenmeye başlayacaklarını, dördüncü sınıftan ayrılırken 14 branşı da yapmış olacaklarını belirterek, "Bu sayede çocuklarımız 14 ayrı branşta spor yapmış olacak, bilgi edinecek, kuralları öğrenecek. İçlerinde spora yatkın olan yetenekler de ayrıca değerlendirilecek" dedi.

 Trabzon'da 14 branşlık atak!

 Trabzon'da 14 branşlık atak!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber