Trabzon Uçuşlarında iptaller yaşanıyor

İstanbul’da etkili olan olumsuz hava koşulları hava uçuşlarında iptallere neden olurken bu uçuşlar arasında Trabzon uçuşları da yer aldı.

Trabzon Uçuşlarında iptaller yaşanıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından günlerdir verilen kar uyarısı İstanbul’da başlarken, olumsuz hava koşulları hava ulaşımında iptallere neden oluyor. 

İstanbul’dan gerçekleşecek olan uçuşlar olumsuz hava koşullarından etkileniyor. Bu uçuşlar arasında Trabzon Havalimanına gerçekleşecek uçuşlar da yer alıyor. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Trabzon havalimanına gerçekleşecek olan Anadolu Jet’in THY7434 uçuş numaralı saat 21:25 uçuşu ile Pegasus’un PC 2828 uçuş numaralı Saat 21:50 uçuşu iptal edildi.

Bu uçuşların Trabzon dönüşleri olan Anadolu Jet’in THY 7435 Uçuş numaralı saat 22:05 uçuşu ile Pegasus’un PC 2829 uçuş numaralı saat 22:25 uçuşu iptal edildi. 

İlerleyen saatlerde İstanbul’da hava koşullarının durumuna göre başka uçuşların da iptal olabileceği öğrenildi. 

Haber61 - Haber Servisi - 

GELEN UÇUŞLAR

Trabzon Uçuşlarında iptaller yaşanıyor

GİDEN UÇUŞLARI

Trabzon Uçuşlarında iptaller yaşanıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber