Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt seçim için o tarihi işaret etti! "Her hamleleri hüsran"

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt seçim için o tarihi işaret etti! "Her hamleleri hüsran"

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Haber61 Haber Servisimize açıklamalarda bulundu. 

Kurt, “bu iktidarın hiçbir tutar dalı kalmamıştır. Bir an önce sandık halkın önüne konulmalıdır” dedi.

İKTİDARIN OYLARI ERİYOR!

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt, Türkiye’nin büyük bir olasılıkla Kasım ayı içinde genel seçime gideceğini söyledi. 

Kurt, “İktidar ülke yönetiminde kontrolü tamamen kaybetti. Her geçen gün irtifa kaybetmeye devam ediyorlar. Halk artık bunları istemiyor. O yüzden Kasım ayında oylarını daha fazla eritmeden seçime gitmek zorunda kalacaklar” dedi.

HER HAMLELERİ HÜSRAN!

İktidarın özellikle ekonomideki bütün hamlelerinin sonuçsuz kaldığını ifade eden Kurt, “vatandaşın alım gücü kalmadı. İktidar borcu borç ile ödemeye başladı. Kur korumalı mevzuat netice getirmedi. Ekonomiyi düzeltmek için ne vaat ettiyseler hepsi hüsranla sonuçlandı. Buda gösteriyor ki, artık bu yönetim anlayışı ile Türkiye yol alamayacak. Bu yüzden bir önce sandık vatandaşın önüne konulmalı,  ülkemizin önü açılmalıdır” dedi.

Haber61 - Haber Servisi - Atakan Kadıoğlu 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler