Trabzon ASKF'de bayramlaşma

ASKF'de bayramlaşma gerçekleştirildi

Trabzon ASKF'de bayramlaşma

Haber61 Haber Servisi

Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (ASKF) her bayramda geleneksel olarak düzenlediği bayramlaşma töreni yine gerçekleştirildi.

Büyük ilginin olduğu bayramlaşma törenine ASKF Başkanı Cahit Erdem ve ASKF üyesi bir çok ismin yanı sıra Trabzonspor'un eski başkan ve yöneticileri Özkan Sümer ile Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor yöneticisi Ömer Sağıroğlu gibi Trabzon sporunun ve siyasetinin tanınan isimleri katıldı.

Bayramlaşma törenine daha sonrasında Ekrem İmamoğlu da katıldı. İmamoğlu'nun gelişiyle yoğun bir kalabalığın oluştuğu törende Başkan Erdem kısa bir konuşma yaptıktan sonra Özkan Sümer ve Ekrem İmamoğlu'na söz verdi.

Trabzonspor’un efsane ismi Sümer yaptığı açıklamada “Bu tüm kesimleri içine alan bir uzlaşma ortamı. Bu ortam sporla oldu ve bu güçlendirilmeli. Bunun dışındaki düşünceler spora aykırıdır. Herkese iyi bayramlar diliyorum.” dedi.

İmamoğlu ise "Burada olmaktan onur duyuyorum. Çok kıymetli kişikler var burada, Trabzon’un spor  kişiliğini ortaya çıkmasını sağlayan isimler var. Benim çok önemli deneyimlerim bu camia içinde olmuştur. Özkan Sümer’in bende çok önemli bir yeri vardır, ona teşekkür ediyorum. İnsanların liyakatla bir yerlere gelmesini diliyorum her zaman. Bu arada TFF’nin son yönetim kurulunda yer alan Yılmaz Büyükaydın’ı da tebrik ediyorum. Bunlar önemli konumlar." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber