Sen Anlat Karadeniz'de eleştirilere yanıt geldi!

Sen Anlat Karadeniz'in senaristleri , Trabzon'dan gelen eleştirilere yanıt verdi.

Sen Anlat Karadeniz'de eleştirilere yanıt geldi!

Haber61 Haber Servisi

ATV'de yayınlanmaya başlayan ve iki haftada fenomen dizi Diriliş Ertuğrul'u tahtından ederek reytingde zirveye çıkan Sen Anlat Karadeniz eleştirileri de beraberinde getirdi.. Bir kesim diziyi beğenirken özellikle çekimlerin yapıldığı Trabzon'la ilgili bir kesim de dizi senaryosunun "Trabzon'u ve Karadeniz'i aşağıladığını" öne sürerek tepki gösterdi. 

Bu eleştirilere dizinin senaristleri Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'den yanıt gecikmedi. İki senarist de sosyal medyadan takipçilerinin sitemlerine yanıt vererek eleştirilere de cevap vermiş oldu.

Eryılmaz'a bir takipçisi "Vedat 30 adamıyla Trabzon'a gelecek köy basacak imam dövecek sanki koskoca Trabzon'da sadece Kaleliler yaşıyor kimse yok. Hanımefendi bizim yaşadığımız Trabzon sizin dizide anlattığınız Trabzon değil. Yöre halkını iyi tanıyın lütfen." şeklinde diziyle ilgili şikayetini aktardı.

ERYILMAZ: AZ SABIR

Eryılmaz'ın bu şikayete yanıtı ise " Tanıyoruz merak etmeyin. Diziyi Nehir Erdem ile yazıyoruz. Kendisi hem Sürmene kızı hem de Sürmene gelinidir. Ben de biraz batınızıda Filyos geliniyim. Oraları iyi tanıyoruz. Herşeyin sırası gelecek. Az sabır" şeklinde yanıt verdi.
eryılmaz

ERDEM: ACELE ETMEYİN
Ayrıca dizinin Trabzonlu senaristi Nehir Erdem de bir takipçisinin "İlerleyen bölümlerde Karadeniz'i tanıyarak yazdığınızı göreceğimizi düşünüyorum. Trabzon insanını tanıyorsunuzdur inşallah" şeklindeki eleştiriyi " Bir Trabzonlu olarak sanırım tanıyorum. Sadece acele etmeyin, daha yolun başındayız. Gösterdiğiniz alaka için çok teşekkürler" şeklinde cevapladı.

sen anlat karadeniz

Sen Anlat Karadeniz 3. bölüm fragmanı



Dizinin öyküsü ve kadrosu;

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
63 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler