Şefik Türkmen'den Hıdırellez mesajı

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Hıdırellez nedeniyle mesaj yayınladı.

Şefik Türkmen'den Hıdırellez mesajı

Hıdırellez kutlamaları vesilesiyle bir mesaj yayınlayan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, "Türk dünyasında Hıdırellez olarak bilinen baharın gelişini müjdeleyen günü kutluyoruz. Tüm halkımızın, baharın gelişini ifade eden Hıdrellez Bahar Bayramını kutluyorum" dedi.

 
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Kültürü oluşturan örf, adet ve geleneklerin hayatın vazgeçilmez unsurları olduğunu, bu değerlerin birlik ve beraberliğe güç kattığını belirtti.
 
Tarihi boyunca doğayla uyumlu iç içe bir hayat süren milletimiz bu kültürel zenginliğini özüne uygun olarak koruduğunu ve kuşaktan kuşağa aktardığını ifade eden Başkan Türkmen, “Bu duygu ve düşüncelerle, baharın ve güzel günlerin müjdecisi olan Hıdırellez Günü'nün, sağlık, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum.” şeklinde ifade etti.
 

 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler