Sağıroğlu: "Şampiyonumuz bizleri gururlandırdı"

Avrupa Şampiyonu olan Fatih Keleş, Başkanı İbrahim Sağıroğlu'nu ziyaret etti.

Sağıroğlu: "Şampiyonumuz bizleri gururlandırdı"

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu profesyonel boksta Avrupa Şampiyonu olan Fatih Keleş’i makamında ağırladı.


Trabzon Yomra ilçe Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, geçtiğimiz günlerde Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlenen profesyonel boks turnuvasında Ermeni rakibini yenerek Avrupa Şampiyonu olan Fatih Keleş’i makamında ağırladı.
Ziyarette konuşan Başkan Sağıroğlu, Fatih Keleş’in Avrupa şampiyonluğuyla gururlandıklarını belirterek, “Fatih kardeşim Yomra’da doğmuş, çocukluğunun büyük bir bölümünü de burada geçirmiş. Babası çok iyi arkadaşım. Şampiyonumuz kendisini Amatör yıllardan göstermişti. Böyle bir şampiyonluğu bekliyorduk. Avrupa şampiyonluğu çok büyük bir başarı. Bu büyük başarıya Yomra’mızın evladı imza attığı için çok ayrı bir gurur yaşadık. Böyle büyük bir mutluluğu bizlere yaşattıkları için kendisine ve hocalarına çok teşekkür ediyoruz. Bizleri gururlandırdılar” dedi.

Altın kemeri ile başkan Sağıroğlu’nu ziyaret eden şampiyon boksör Keleş ise, misafirperverliklerinden ötürü Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’na teşekkür etti.

Sağıroğlu:

Sağıroğlu:

Sağıroğlu:
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber