Mustafa Emre - Elif dünya evine girdi

Çarşıbaşı’nda muhteşem düğün

Mustafa Emre - Elif  dünya evine girdi

Trabzon Ticaret Borsası Meclis Üyesi Sait Berber’in biricik oğlu Mustafa Emre Berber ile Trabzon PTT Merkez şube emekli personellerinden Metin Bank’ın biricik kızları Elif Bank, bekarlığa veda ederek evliler kervanına katıldı. Çarşıbaşı’nda yapılan düğün merasimine çok sayıda davetli katıldı.


Babadan fındıkçı olan ve 22 yıldır Çarşıbaşı’nda fındık işiyle iştigal eden, TTB Meclis Üyesi Sait Berber-Emine Berber çiftinin biricik oğulları Mustafa Emre Berber ile Trabzon PTT Merkez Şube emekli personellerinden, Vakfıkebir’in tanınmış ailelerinden Metin-Hülya Bank çiftinin güzel kızları Elif Bank, Çarşıbaşı’nda dünya evine girdi.

Genç çiftin düğün merasimine Berber ve Bank ailelerinin yakınları, borsa üyeleri, Trabzon PTT Merkez Şube çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Düğün merasiminde salon dışında davul-zurna eşliğinde kurulan horona katılan erkekler performanslarıyla göz doldururken, özellikle davulcunun şovu görülmeye değerdi.

Bizde Haber61 ailesi olarak Berber ve Bank ailelerini tebrik ediyor, Mustafa Emre ve Elif’e ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 Mustafa Emre - Elif  dünya evine girdi

 Mustafa Emre - Elif  dünya evine girdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber