KTÜ Sürmene MYO'dan örnek davranış

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu öğrencileri, örnek bir davranış sergileyerek Türk Kızılay'ına 46 ünite kan bağışı yaptı.

KTÜ Sürmene MYO'dan örnek davranış

Türk Kızılayı Trabzon Şubesi Kan Bağışçısı kazanım uzmanları tarafından, KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu'nda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanya öncesinde, Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Dilek Karaağaçlı tarafından, öğrencilere ve personele konferans salonunda bilgilendirme yapıldı. Yapılan bilgilendirme sonrasında KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve personeli tarafından, Türk Kızılayına 46 ünite kan bağışında bulunuldu.

Kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Karaağaçlı, kanın tek kaynağının insan olduğunu, verilecek bir ünite kan ile üç insanın hayatının kurtulabileceğini altını çizdi. Uzman Karaağaçlı, kan bağış kampanyasına gösterdikleri ilgi ve duyarlılıktan dolayı Abdullah Kanca MYO öğrencilerine ve personeline ayrı ayrı teşekkür etti. 

KTÜ Sürmene MYO'dan örnek davranış

Türk Kızılay'ı Trabzon Şubesi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Dilek Karaağaçlı Türk Kızılayı’nın yürütmüş olduğu Türk kök hücre projesi kapsamında kemik iliği bağışı için de personel ve öğrencilerine yönelik bilgilendirmelerde bulunarak, “Türk Kızılayına kan bağışı yapın, üç kişiye umut olun, hayat kurtarın dedi.” “Benim kanıma da ihtiyaç olabileceği hiç aklıma gelmedi” ve “Küçük bahaneler, büyük iyiliklere engel olmasın” sloganları ile yürütülen kan bağışı kampanyalarının devam ettiğine vurgu yapan Dilek Karaağaçlı, MYO öğrencileri ve personele gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Kızılay çalışanlarına, Meslek Yüksekokulu öğrencilerimize ve personelimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, kan bağışında bulunmanın önemine vurgu yaptı.

KTÜ Sürmene MYO'dan örnek davranış


Türk Kızılayı Trabzon Şubesi Kan Bağış Merkezince Meslek Yüksekokulumuzda son dört yılda 7.'si düzenlenen kan bağışı kampanyasında toplam 315 ünite kan bağışında bulunuldu. Kan bağışında bulunan öğrencilere Kızılay görevlilerince kek, soda ve meyve suyu gibi çeşitli ikramlar yapıldı. Bir gün süren kan bağışı kampanyası kapsamında, KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve personeli, Türk Kızılayına 46 Ünite kan bağışında bulundu ve 8 öğrenci de kemik iliği için gönüllü olarak aday oldu.


KTÜ Sürmene MYO'dan örnek davranış

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler