Gürültü yapan motosikletin çalıntı olduğu ortaya çıktı

Trabzon'da aşırı gürültü çıkaran araçlara yönelik çalışmalar sürüyor

Gürültü yapan motosikletin çalıntı olduğu ortaya çıktı

Trabzon'da son dönemde aşır gürültü çıkaran araçlara yönelik yapılan çalışmalar sürerken Akçaabat İlçesi'nde yapılan çalışmada da 3 motosiklet yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Derecik Mahallesi'nde bir grup motosikletlinin aşırı gürültü ile vatandaşları rahatsız ettiği ihbarı üzerine Jandarma Trafik Timleri harekete geçti. Bölgede yapılan kontroller sonucunda gürültü yapan ve plakası olmayan 3 motosiklet yakalandı. Yapılan incelemede motosikletin birinin çalıntı kaydı bulunduğu ve sürücünün de sürücü belgesi olmadığı tespit edildi. Diğer ele geçirilen motosikletlerin ise motor ve şase numaralarının kazınarak silindiği belirlendi. Konuyla ilgili olarak şüpheliler hakkında adli ve idari yönden işlem başlatıldığı bildirildi.

Öte yandan çalıntı kaydı bulunan motosikletin 2015 yılında Şırnak ilinden çalındığının tespiti üzerine motosiklet sahibine ulaşılarak motosikleti ile ilgili müjdeli haber Jandarma trafik timleri tarafından veridi.

 Trabzon İl Jandarma Komutanlığı da yaptığı açıklamada  " Trabzon İl Jandarma Komutanlığı olarak vatandaşlarımızın huzur ve güveni için gece gündüz demeden tüm denetim ve kontrollerimizin artarak devam edeceği kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadelerini kullandı.

Haber61 Haber Servisi

Gürültü yapan motosikletin çalıntı olduğu ortaya çıktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber