Emniyet Müdürü Çevik'ten bayram mesajı

Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik bayram mesajı yayınladı

Emniyet Müdürü Çevik'ten bayram mesajı

Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Çevik mesajında şu ifadeleri kullandı;

Milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızın kuvvetlendiği, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı, milli birlik ve beraberliğimizin daha da perçinlendiği günlerden olan Ramazan Bayramı’na siz değerli Trabzonlu hemşerilerimiz ve meslektaşlarımızla birlikte ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Ramazan ayının sağladığı manevi iklim sayesinde kazanılan birlik, beraberlik, dayanışma ve hoşgörü kültürünün hayatımızın bundan sonraki bölümünde de sürdürülmesi huzurlu ve barış içerisinde yaşamamız için son derece önemlidir.
 
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü personeli, siz değerli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı huzur ve güven içinde geçirmeleri için 24 saat görevi başındadır. Karşılaştığınız her türlü asayiş, güvenlik ve trafik olayları ile ilgili ihbar, şikâyet ve yardım talepleri için 155 Polis İmdat telefonu her an hizmetinizdedir.

Bu vesile ile şahsım ve personelim adına tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutlar, aziz şehitlerimizi rahmetle anar, kahraman gazilerimize ve emeklilerimize şükranlarımızı sunar, devletimizin bağımsız ve bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını, sağlık mutluluk ve huzur getirmesini diler, saygılar sunarım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber