CHP’li Ahmet Kaya’dan İmamoğlu kararına sert tepki: Zalimlerin sonu yaklaştıkça…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada karar açıklandı.

CHP’li Ahmet Kaya’dan İmamoğlu kararına sert tepki: Zalimlerin sonu yaklaştıkça…

Ekrem İmamoğlu 'na 2 Yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Öte yandan siyasi yasak anlamına gelen 53. maddenin uygulanmasına da karar verildi.

Bu karar İstinaf Mahkemesi'ne gidecek. İmamoğlu'na verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası onanırsa Yargıtay'a gidecek. Yargıtay'ın da kararı onaması durumunda İmamoğlu siyasi yasaklı olacak.

Alınan karara CHP Trabzon milletvekili Ahmet Kaya’dan sert tepki geldi.

Haber61'e konuşan Kaya “Zalimlerin sonu yaklaştıkça zulmü artır. Günün sonunda zalimler değil mazlumlar kazanacak.” İfadelerini kullandı.

Kaya henüz eylem için bir karar alınmadığını belirterek “Genel merkez planlayacak. Partimizin alacağı kararı uygulayacağız. Gerekirse yatak yorgan burada da aylarca nöbet tutacağız. Canımız pahasına İstanbul’un iradesine sahip çıkacağız. İstanbul, Ekrem İmamoğlu’na yetkiyi vermiş bu yetkiyi onun elinden kimse alamaz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber