CHP İzmir Milletvekili'nden Arsin OSB’ye ziyaret

CHP İzmir Milletvekili Arsin OSB’yi ziyaret etti

CHP İzmir Milletvekili'nden Arsin OSB’ye ziyaret

CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kâmil Okyay Sındır, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ve CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’ dan oluşan Cumhuriyet Halk Partisi heyeti, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kuruluna ziyarette bulundu.

CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kâmil Okyay Sındır, “İş dünyasını, meslek kuruluşlarını, emek kuruluşlarını ziyaret etmek, sektörün nabzını yoklamak, kendi önerilerimizi revize etmek ve sizleri dinlemek için buradayız.” dedi ve ekonomik konular hakkında bilgilendirmede bulundu.
Toplantıda söz alan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ise CHP Heyetine Arsin OSB’ ye gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü teşekkürlerini sunarken, Trabzon Arsin OSB’ de üretilen ürünler, çalışan sayıları, ihracat rakamları hakkında bilgilendirmede bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber