Çakırbey Düğün Salonu'na görkemli açılış

Trabzon'un Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi'nde Çakırbey Düğün Salonu ve Toplantı Salonu açıldı. İlçeye büyük hizmet verecek olan salonun açılışı hınca hınç doluydu.

Çakırbey Düğün Salonu'na görkemli açılış

Çakırbey Düğün salonu ve Toplantı Salonunun açılışı yapılan görkemli törenle gerçekleştirildi. Açılışa AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Trabzon Ticaret Sanayi Odası başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Şadan Eren, siyaset iş ve spor  dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Müessesenin açılış kurdelesini AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, TTSO başkanı Suat Hacısalihoğlu, TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren ve Çakırbey Düğün salonun sahibi Ali Çakıroğlu yaptı.

Çakırbey Düğün Salonu'na görkemli açılış
 
Bu güzel müessesenin önce Yomra’mıza ve yeğenim Ali Çakıroğlu’na, Allah utandırmasın. Böyle leziz bir yer inanıyorum ki Trabzon’a değil, Karadeniz’in her tarafına hitap edebilecek güzellikte bir yer. Yakışır değerli hemşerilerimize ve değerli aileye. Bu aileyi sevenler olarak sizler bizi mutlu ettiniz. Bu güzel günde bizi yalnız bırakmadınız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifa ve ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Yarın 18 Mart. Çanakkale Zaferimizin yıldönümü. Çanakkale zaferimiz kutlu olsun, Türkiye bütün ve beraber olsun diyorum. Hepinize gönülden hoş geldiniz diyorum.
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu yaptığı konuşmada “Biz Yomra ilçesi olarak, eğitimde, sağlıkta, sporda, siyasette, turizmde marka bir ilçe olma yolunda Allah’a hamdu senalar olsun emin adamlarda ilerlemeye devam ediyoruz. Yomra ilçemizin kalkınmasında iki önemli lokomotifimiz vardır. Birisi Turizm. Arap yarımadasından gelen turistlerimiz. Diğeri de bölgemizde olan öğrencilerimiz. Bununla beraber ilçemiz hızlı bir gelişim göstermektedir. İnşaat sektörümüzde de hareketliyiz. Fakat böyle bir mekana ihtiyacımız vardı. Bölgemizde değişik düğün salonlarımız ve Otellerimizin toplantı salonları var. Fakat hatırı sayılır toplantılarımızda, özellikle siyasi partilerimizin toplantılarında böyle danışacağımız, dönüşeceğimiz salonlarımız yoktu. Bu vesile ile Ali Çakıroğlu kardeşimi yürekten tebrik ediyorum. Biz Yomra Belediyesi olarak ilçemizde hizmet yapacak olan saygın işadamlarımızın tamamını Yomra’mıza bekliyoruz. Buraya yatırım yapmaları halinde başta belediye başkanı olarak şahsım olmak üzere bütün ilçemle beraber başım gözüm kurban onlara yardımcı olmaya hazırız. Bu vesile ile Ali Çakır kardeşime hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

Çakırbey Düğün Salonu'na görkemli açılış

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren yaptığı açıklamada “Trabzon, Yomra, Kaşüstü Beldesinde böyle güzel bir mekanın açılmasından dolayı Sayın Ali Çakıroğlu’nun şahsında tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu dünya Ticaret Merkezinin kurulduğu yerde böyle şeylerin olacağını söylediğimiz zaman bize çok büyük hayalleriniz var deniyordu. Ama bugün görüyoruz ki hayallerin üstünde şeyler gerçekleştirildi. İş merkezi, oteller, şimdi yeni yapılacak olan otel,  burası. Bunlar hep çok güzel şeyler. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzel yatırımlar her geçen gün daha da artsın. Tüm Çakıroğlu ailesine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu yaptığı konuşmada, “şehrimizin turizm ve sosyal yaşantı yönünden büyük ihtiyaçlarından bir tanesi de bu tür salonlardı. Özellikle doğu bölgemizde bu büyüklükte bir salonumuz yoktu. Zaman bize göstermiştir ki artık şehrimizde bu tür iyi salonlara ihtiyaç var. Bunun karşılanması da elbette yatırımcılara düşüyor. Bu vesile ile Ali Çakıroğlu ve ailesini böyle bir yatırım yapmalarından dolayı kutluyorum. Arzumuz yatırımların devam etmesidir. Bu yatırımları yapması ile birlikte de Allah hayırlı bol kazançlar versin. Allah utandırmasın. Diğer taraftan özellikle Yomra Belediye Başkanımız bu bölgede yatırımın önünü açılması konusunda çok büyük destekleri var. Kendisini kutluyorum. Şehrimizde bu tür yatırımlar ekonomimin gelişmesi doğrultusunda bunlar önemli katkılardır. Bu katkılar sayesinde şehrimizin ekonomisinin gelişmesi, istihdama katkısı, ticaretle birlikte çalışanlarla birlikte bölgedeki refahın yükselmesine katkı sağlıyor. Bugün bildiğiniz gibi en büyük sorunlarımızdan biri istihdamdır. Standartları yüksek bu tür mekanlar var. Katkılarından dolayı Çakıroğlu Ailesinin hepsini kutluyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler