Başkan Ekim devir teslim törenine katıldı

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında devir teslim törenine katıldı.

Başkan Ekim devir teslim törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kabineyi açıklamasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevinde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, görevi Karayolları Genel Müdürü iken Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevine atanan Abdülkadir Uraloğlu’na devretti.

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı devir teslim törenine Trabzon’dan yoğun katılım sağlandı. Trabzon’daki Belediye Başkanlarının yanı sıra Ak Parti il ve ilçe başkanları, teşkilat mensupları ve Trabzonlu birçok kişi katıldı.

Yeni kabinenin ülkemize ve milletimize hayırlı olması dileklerinde bulunan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, duygu ve düşüncelerini şu cümlelerle ifade etti; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevini bugüne kadar layıkıyla yürüten Trabzon Milletvekilimiz Sayın Adil Karaismailoğlu’na Ülkemize ve Milletimize yaptığı başarılı hizmetler için şahsım ve ilçem adına teşekkürlerimi sunuyor; AK Parti Trabzon Milletvekilliği görevinde kendisine muvaffakiyetler diliyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevine getirilen ve daha önce Karayolları Genel Müdürlüğü görevini icra eden Sayın Abdülkadir Uraloğlu’na yeni görevinde başarılar diliyorum. Her iki isim de ülkemize önemli hizmetlerde bulunmuş ve bulunmaya da devam edeceklerdir. Rabbim, ülkemiz ve milletimiz için yapılacak tüm hizmetlerimizi hayırlı eylesin.”

baskan-ekim-devir-teslim-torenine-katildi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler