Başkan Çebi; ”Derdiniz derdimdir, mutluluğunuz mutluluğum”

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Çebi; ”Derdiniz derdimdir, mutluluğunuz mutluluğum”

Trabzon'da AK Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi ve ilçe teşkilat mensuplarıyla Araklı'nın Taşgeçit mahallesi ziyaret edildi.

Taşgeçit mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, "Hemşerilerimize hizmetkâr olmak bizlere gurur vermektedir. Hangi mahallemize gidersek gidelim güler yüz ve hoş sohbetle karşılanıyor olmamız çalışma şevkimizi arttırıyor" diye konuştu.

"HOŞ SOHBETLER VE ÖNERİLER YOLUMUZU AYDINLATIYOR"

Kendilerini güler yüzlü ve samimi bir şekilde ağırlayan Taşgeçit mahalle sakinlerine teşekkürlerini sunan Başkan Çebi, "Öncelikle bizleri bağrına basan, evlatları gibi kucaklayan tüm vatandaşlarımıza bu ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar halkımızın sürekli içinde olduk, gerek ev ziyaretlerimiz gerekse de mahalle ziyaretlerimizle hemşerilerimizin isteklerini ve taleplerini yerinde çözüme kavuşturmaya özen gösteriyoruz. Çözüm odaklı hizmet felsefemizin gerekliliklerini yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Hemşerilerimizin huzuru, birlik ve beraberliği pekiştirmek, güçlendirmek için 7/24 esasıyla çalışıyoruz. Hangi mahalleye gidersek gidelim güler yüz ve hoş sohbetle karşılanıyor olmamız hizmet aşkımızı bir kat daha artırmaktadır. İlçemizde birlik ve beraberlik olduğu sürece gelişmek ve ilerlemek daima mümkün olacaktır. Herkesin talepleri, istekleri, şikâyetleri ve hayalleri doğal olarak farklıdır. Bizde bu farklılıklardan yola çıkarak ortak noktada buluşup güzel hizmetler ve projeler ortaya koyuyoruz. Birbirimizden güç ve kuvvet alarak ilçemize daha nice hizmetler yapmaya inşallah devam edeceğiz. İlçemizde yaşam standardını daha iyi noktaya ulaştırmak ve hayatı kolaylaştırmak adına var gücümüzle çalışmayı hemşehrilerimizin desteğiyle sürdüreceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber