Bakan Soylu Yomra'da Kılıçdaroğlu'na seslendi: "Bir kere Milli ol maşa olma"

AK Parti Yomra 6. Olağan ilçe Kongresi yapıldı.

Bakan Soylu Yomra'da Kılıçdaroğlu'na seslendi: "Bir kere Milli ol maşa olma"

AK parti Yomra 6. Olağan ilçe Kongresi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımı ile yapıldı.



Kongreye Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Salih Cora, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin genç, Arsin belediye Başkanı Erdem Şen, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve partililer katıldı.

AK Parti Yomra İlçesinde tek liste ile seçime gidilirken Mevcut Başkan Mustafa Pehlivan’ın yerine Avni Adanur İlçe Başkanı olacak.

AK Parti Yomra İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan yaptığı konuşmada “burada sizlerle 3 seçim yaşadık. Oylarımızı artırarak buraya geldik. Bu parti hep yukarı bakan bir partidir. Hiçbir zaman aşağıya bakmadık. Reisimiz ne diyorsa onu yapıyoruz. Hiç bir zaman ayrıştırmanın yanında olmayalım. Küskünleri ve partimizden olmayanları da partimize kazandıralım. Bizim davamız memleket millet davasıdır.” dedi.

Bakan Soylu Yomra'da Kılıçdaroğlu'na seslendi:

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı konuşmada “Burada önemli hizmetler yapmaya gayret etti. Eski mensuplarımız olduklarını unutmayacaklardır. Bugün Türkiye’nin kuşatılmaya çalışıldığı dönemde en fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımızı olduğumuz dönemde görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ederek bundan sonrada görev alacaklara başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora konuşmasında “Ak parti milletin patisidir. Çok şükür 6. Olağan kongremizi yapıyoruz Salonlara sığmıyoruz bunda dava adamlarının katkısı çok büyüktür. Bu birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece tehlike nereden gelirse geldin üstesinden gelecek güce sahibiz. Bu geniz aile olarak bir ve beraber olduğumuz sürece Türkiye 2023, 2050, 2071 vizyonlarını çok rahatlıkla yakalayacaktır. Kongremiz hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi yaptığı konuşmada “kongreler bir görev devir teslimden ibaret değildir. İlçe başkanımız bayrağı teslim edecek ama çalışmaya devam edecek. Seçimlerde partimizin oy oranını yükseltmek için çalışacağız. Milletimizin sesini kısman için sayısız operasyonlara maruz kaldık, kalmaya da devam ediyoruz. Ülkemizi ele geçirmeye çalıştılar. 15 Temmuz darbe kalkışması bizlere gösterdi ki milleti darbeci zihniyetin elinden kurtarmak gerekiyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi şart oldu. Yeni sistem ile seçilen Cumhurbaşkanı milletten aldığı yetki ile tek lider olacak ve istikrar gelecek. Değişim sürecimizle birlikte hızımızı artırarak yol katediyoruz. Her kesimin desteğini alarak daha güçlü olmalıyız” dedi.

Bakan Soylu Yomra'da Kılıçdaroğlu'na seslendi:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kongrede yaptığı konuşmada “Sizler bu ülkeye çok büyük emekler sarfettiniz. Bu ülkeyi esir almak isteyenler Kurtuluş savaşında iyi bir tokat yemiz ancak vazgeçmemiştir. Milletin sesini kısmak istediler. Çeşitli tarihlerde durdurmak istediler. 15 yıldır ülkede bir siyasi iklim var bir meltem çıkardılar yetmedi. Kasırga çıkardılar yetmedi bunlar bir gecede savuşturuldu. Bu ülkenin demokrasiye olan sadakatidir.

TÜRKİYE TERS KELEPÇE VURULACAK BİR ÜLKE DEĞİLDİR

Biz gezi olaylarını kimin planladığı, 17-25 aralık olaylarını kimin planladığını ve neler yapmak istediklerini biliyoruz. Bu ülkenin ilerlemesini engellemek isteyenlerin kimler olduğunu biliyoruz. Arkasında Kimlerin olduğunu biliyoruz.  Bu ülkenin her seçimde ortaya koyduğu iradenin varlığı bunlara meydan okumaktır. Onlar bizim teröre karşı diz çökelim, ihracatımızı artırmayalım, çocuklarımızın geleceğini iyi yapmayalım, Bu milletin her gün bir derdi olun istiyorlar. Türkiye ters kelepçe vurulacak bir ülke değildir. 15 Temmuz gecesi bunu bütün dünyaya gösterdi bu millet. Bu ülke dünyanın 10 büyük devletinden biri olacak. Ne yaparsanız yapın engelleyemeyeceksiniz.

TÜRKİYE’NİN GÜNEYİNE PKK İLE KOLİ BANDI ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR.

Kendi nerede, Türkiye’nin en alt sağ köşesinde. Neden buralara PKK sözde komutanlar atıyor. Neden burada ABD paravan bir şirket kuruş YPG’e silah veriyor. Ne olacak milyonlarca kendi topraklarından gönderilen insanlar. Bu kirli fotoğrafın bir tek yüzü vardır. Kandil’den başlayıp Hatay’a kadar uzanan hatta yeni bir yaşam alanı açmaya çalışıyorlar. Türkiye’nin güneyine PKK ile koli bandı çekmeye çalışıyorlar. İtirafçı yaptıkları bir kişi ile yeni şeyler yapmak istiyorlar. Ekonomilerini ve zamanlarını boşa harcadılar. PKK bu ülke karşısında mağlubiyete uğramıştır. Türkiye’yi bunlarla tehdit etmek yolundan alı koymaz.

BİR KERE MİLLİ OL, BİR KERE MAŞA OLMA

Müttefiklerimiz siyaseti çadır mahkemelerinde değil meşru mahkemelerde aramalıdırlar. Dün siyaseti kasetle kirlettiler bugün de yalan yanlış dekontlarla kirletmeye çalışıyorlar. Girdiği her seçimi kaybeden ama Başkanlığı kaybetmeyen bir başkan ne yapacak. Bir şekilde vaziyeti kurtarmak lazım. Bu bir siyasettir. Tasvip etmediğimiz bir siyasettir. Hiç birisi önemli değildir. Bir şey söylemek istiyorum demirden korkan trene bilmez. Yok dışarda bankalarda hesaplar var. Be utanmaz be yüzsüz adam. Türkiye’nin bu kadar derdi varken çelme takmaya çalışacağına bir kere milli ol. Bir kere maşa olma. Düzenbaz düzenbazlığından vazgeçer mi. O AK Parti’yi de faklı zannetti. Türkiye’nin geldiği noktayı da farklı zannetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber