Azmi Kuvvetli’den karara tepki: Bu siyasi bir karardır İmamoğlu yalnız değildir

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada karar açıklandı.

Azmi Kuvvetli’den karara tepki: Bu siyasi bir karardır İmamoğlu yalnız değildir

Ekrem İmamoğlu 'na 2 Yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Öte yandan siyasi yasak anlamına gelen 53. maddenin uygulanmasına da karar verildi.

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli karara sert tepki göstererek “ Ne vicdani, ne hukuki değil tamamen siyasi bir karardır” ifadelerini kullandı.

Haber61'e konuşan Kuvvetli “Bu karar 16 milyon İstanbullunun iradesini yok saymaktır. Ekrem İmamoğlu İYİ Parti ve bizim için önemlidir yalnız, değildir. Dün olduğu gibi bugünde parti olarak yanında olacağız.” İfadelerini kullandı.

İYİ Parti Trabzon olarak İstanbul’da yapılacak olan bir etkinliğe kesinlikle katılım olacak diyen Kuvvetli “Saat 2’de genel başkanımız yola çıktı, İmamoğlu’nun yanına gitti. An itibariyle İstanbul’da. Böyle bir talep olursa Trabzon olarak Ekrem İmamoğlu’nun yanında olacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber