AK Parti Yomra Belediye Başkan aday adayı Ahmet Ali Kuru'dan önemli açıklamalar

AK Parti Yomra Belediye Başkan aday adayı Ahmet Ali Kuru; Yomra’mız güzelleştirmek ve yeniden cazibe merkezi haline getirmek için Samimiyet ve özveri ile çalışacağız.

AK Parti Yomra Belediye Başkan aday adayı Ahmet Ali Kuru'dan önemli açıklamalar

AK Parti Yomra Belediye Başkan aday adayı Ahmet Ali Kuru, Trabzonspor Genel Kurulu’nun hayırlı olması dileklerinde bulunduktan sonra aday adaylığı ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Belediye bünyesinde kuracağımız Kültür ve sanat birimi ile birlikte, halk oyunları ve müzik kurslarının yanında Halk oyunları ve müzik koroları kurmak için Yomra Gençlik merkezi ile çalışma yapacağını ifade eden Kuru, bunun dışında “İlçe özelinde sokak hayvanlarını koruma ve rehabilite için orta ölçekli hayvan barınağı planladığını ifade etti.

Doğalgaz’ın hızla Yomra’ya getirilmesi için gerekli adımların atılması, Altyapı, hükümet caddesi peyzaj çalışması, ilçe Merkezi peyzajı, elektrik hatlarının yer altına alınması ve Yomra deresi islahı konularında hızlı hareket edeceğini söyleyen Kuru, “Yomra için sadece elimizi değil her zaman gövdemizi taşın altına koyacağız” dedi. Kuru; Yomra, Şehire yakınlığı nedeniyle coğrafi açıdan doğal cazibe merkezi.. “planlı samimi ve Halkla birlikte ortak akılla ve teknik açıdan kaliteli bir ekip ile Yomra en kısa zamanda hak ettiği değeri ve cazibeyi yeniden yakalayacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber