Trabzon Erasmus Akreditasyonu yurtdışına gidecek eğitimcileri sıralara oturttu

Trabzon Erasmus Akreditasyonu kapsamında yurtdışına gidecek eğitimciler yeniden üniversite sıralarıyla buluştu.

Trabzon Erasmus Akreditasyonu yurtdışına gidecek eğitimcileri sıralara oturttu

Trabzon Erasmus Akreditasyonu Yabancı Dil ve Kültür Programı Projesi” kapsamında bu yıl 2. gerçekleştirilen İngilizce Dil ve Kültür Eğitimi Kursu için 04.03.2023 tarihinde Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ferhat Davran, Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Çimer, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Servet Çelik'in katılımlarıyla açılış töreni gerçekleştirildi.

Proje kapsamında, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus Akreditasyonu konsorsiyum üyesi kurumlardaki onlarca katılımcı idareci ve öğretmenin yurtdışı faaliyetlerine katılmadan önce İngilizce becerilerinin geliştirilmesi ve yurtdışı faaliyetlerinden en verimli şekilde faydalanabilmeleri amaçlanmakta.

Trabzon Erasmus Akreditasyonu yurtdışına gidecek eğitimcileri sıralara oturttu

Trabzon Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda görev yapan akademisyenler tarafından verilecek olan bu eğitimlerde katılımcılara yabancı dil ve kültürlerarası iletişim becerileri konularında eğitimler verilecek.

2027 yılına kadar devam edecek olan bu projede 2022 Erasmus Akreditasyonu kapsamında 18 farklı ilçede 25 farklı okulda görev yapan 78 idareci ve öğretmen haftada 3 gün 10 saatlik eğitim alacaklardır. Katılımcılar toplamda 120 saatlik (A1 düzeyinde) eğitimin ardından sertifikalarını alarak yurtdışı eğitim faaliyetlerine katılacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber