Trabzon doktorları

Trabzon’da birçok branşta çok sayıda doktor hizmet veriyor. Trabzon doktorları ülke genelinde önemli alanlarda da başı çekiyor.

Trabzon doktorları

Trabzon’da sağlık alanında çok sayıda hastane ve bu hastanelerde çok sayıda doktor görev yapıyor. Trabzon doktorları, şehrin yanısıra şehir dışından ve ülke dışından gelen hastalara da hizmet veriyor.

Sağlık alanında Trabzon merkezde Fatih Devlet Hastanesi, Kaşüstü eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsü, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) TIP Fakültesi Farabi Hastanesi, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yavuz Selim Kemik Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi, Trabzon Ağız Diş Sağlığı Hastanesi, ilçelerde, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi, Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi, Ataköy Rus ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Maçka Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Of Devlet Hastanesi, Sürmene Devlet Hastanesi, Tonya Devlet Hastanesi, Vakfıkebir Devlet Hastanesi, Arsin Devlet Hastanesi, Çaykara Dr. M.İlhan Devlet Hastanesi, Düzköy Devlet Hastanesi,  hizmet vermeye devam ediyor. Bu devlet hastanelerinin yanında çok sayıda özel sağlık kuruluşu da hizmet veriyor. Bu sağlık kuruluşları ülke genelinde hizmet veren hastanelerin Trabzon şubeleridir. 

TRABZON’DA HASTANE RANDEVUSU NASIL ALINIR? HASTANELERİN TELEFON NUMARALARI İÇİN TIKLAYIN

Trabzon doktorları

Bu hastanelerde görev yapan Trabzon Doktorları, sadece şehirde değil şehir dışından gelen ve hatta yurt dışından gelen hastaların da sağlığına kavuşmaları için çaba gösteriyor. Bunun yanısıra bazı doktorların dünya çapındaki sağlık dergilerinde yayınlanan ve literatüre giren makaleleri de yer almaktadır.

Pandemi döneminde tüm sağlık çalışanları gibi doktorlar da büyük özveriyle çalışırken Trabzon’da vaka sayılarının artmasını engellemeye çalıştılar. 

Bütün bunların yanısıra Trabzon son dönemlerde sağlık turizmi ile de ön plana çıkıyor. Körfez ülkeleri ve özellikle Gürcistan’dan gelen hastalar Trabzon’da çeşitli hastanelerde yapılan müdahalelerle sağlığına kavuşuyor. Gürcistan bu konuda başı çekerken, Trabzon’dan bazı özel hastaneler de Batum’da ve diğer şehirlerde irtibat büroları açarak sağlık turizmine katkıda bulunuyor.

Bu hastanelerin kadrolarında barındırdıkları Trabzon doktorları, yurt dışından gelen hastaların sağlıklarına kavuşmasında büyük rol oynuyor. Sağlığına kavuşan hastalar Trabzon’daki şartları ülkelerinde anlatarak sağlık turizmi konusunda yeni insanların şehre gelmesinde önemli rol onuyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber