Trabzon depremzedeler için tek vücut oldu! Kuryeler iş başında

Kahramanmaraş dahil 10 ilde yaşanan deprem felaketi nedeniyle Trabzon'da kuryeler evlerden yardım topluyor.

Trabzon depremzedeler için tek vücut oldu! Kuryeler iş başında

Trabzon'da bir çok işletme Kahramanmaraş depremi için yardım kampanyası başlattı.

Trabzonlu vatandaşlar, depremzedeler için ayırdıkları battaniyeleri ve kıyafetleri ilgili yerlere göndererek yardımda bulunmak için seferber oldular.

WhatsApp Image 2023-02-07 at 22.53.50 (1)

Trabzon'da bulunan Dominos firmasının da bütün şubeleri,(Beşirli,Ortahisar,Çukurçayır,Kalkınma) vatandaşın hazırladığı kolileri tek tek evinden alarak şubelerde biriktirmelerinin ardından Hamamizaide Kültür Merkezi'ne teslim edecekelerini belirttiler. 

WhatsApp Image 2023-02-07 at 22.53.52 (2)

Dominos yetkilileri yapmış oldukları açıklamada ;
Olağan üstü durum içindeyiz. Deprem ülkemizi çok derinden etkilemekte ve insanların feryatları gerek sosyal medya gerekse depremin olduğu illerdeki arkadaşlarımız, akrabalarımızın çaresizliği bizim çaresizliğimiz deyip bir nebze yardımımız olur diye düşündük. Dominos pizza olarak hizmet verdiğimiz sektörde büyük bir aileyiz burdan ulaşabildiğimiz müşterilerimiz ve vatandaşlarımız aracılığıyla böyle bir hizmette aracı olmaya vede destek olmak için yardımları taşıyıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefledik…" ifadelerini kullandı.   

WhatsApp Image 2023-02-07 at 22.53.52 (1)

Kabus gibi bir gece geçirdiğini ifade eden motorlu kurye; "Kurye olarak yardım sahipleriyle bire bir iletişim içerisindeyiz ve çok duygusal anlar yaşıyoruz .Böyle bir projede bir yerimiz olmasından dolayı çok gururluyuz.Birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir dönemden geçiyoruz. Yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşması için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Yardım ulaştırmak isteyen kişilerin herhangi bir dominos şubesini araması yeterli," şeklinde konuştu.

WhatsApp Image 2023-02-07 at 22.53.52WhatsApp Image 2023-02-07 at 22.53.50

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber