Trabzon depremzedeler için Kızılay'a koştu! Kan bağışları sürüyor

Trabzon'da vatandaşlar, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Kızılay'a kan bağışı yapmaya devam ediyor.

Trabzon depremzedeler için Kızılay'a koştu! Kan bağışları sürüyor

Trabzon'da vatandaşlar, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden etkilenen depremzedeler için kan bağışında bulunmaya devam ediyor.

Kan bağışında bulunmak isteyenler, Atatürk Alanı'ndaki Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi'ne ait kan bağış tırının önünde bugün de yoğunluk oluşturdu.

Kan bağışı için bekleyen Mustafa Emre Civil, ülke olarak zor günlerden geçildiğini, birlik, beraberlik içerisinde olunması gerektiğini söyledi.

Deprem bölgesindeki insanlarla aynı acıyı bütün ülkenin paylaştığını belirten Civil, "Ülke olarak çok üzgünüz, aynı duyguları onlarla yaşıyoruz. Kardeşlerimiz orada çok zor durumdalar. Biz de onlara elimizden geldiğince kanımızla canımızla yanlarında olmaya çalışıyoruz. Eşimle kan vereceğiz, sıra bekliyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Allah yar ve yardımcıları olsun. Allah ülkemizin de yardımcısı olsun." diye konuştu.

Şaban Dizdar ise depremzedelerin acısını her an yaşadığını dile getirerek, "Canımız acıyor, canımız yanıyor. Maddi manevi destek olmak istiyoruz. Gece uyku uyuyamıyoruz, yemek yiyemiyoruz. Çocuklarımızla oturup kahvaltı bile yapamıyoruz. Her türlü destekte bulunduk, kan da bağışlayalım dedik." ifadelerini kullandı.

Trabzon depremzedeler için Kızılay'a koştu! Kan bağışları sürüyorTrabzon depremzedeler için Kızılay'a koştu! Kan bağışları sürüyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber