Trabzon deprem açısından riskli sözlerine sert tepki! “Gündeme gelmek isteyen bir kaç akademisyen…”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman, Trabzon deprem açısından riskli sözlerine sert tepki gösterdi.

Trabzon deprem açısından riskli sözlerine sert tepki! “Gündeme gelmek isteyen bir kaç akademisyen…”

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mart ayı meclis ayı toplantıları başladı.

Toplantıya Başkanvekili Atilla Ataman başkanlık yaptı. Meclisin ilk gününe deprem konusu damga vurdu.

Bağımsız meclis üyesi Davut Çakıroğlu'nun Maraş Caddesi Sokak cephe sağlıklaştırmasından vazgeçilerek binaların statiğine önem verilmesi gerektiğini belirtmesi üzerine cevap veren Başkanvekili Atilla Ataman "Bir kaç Akademisyen gündeme gelebilmek için Trabzon'u deprem bölgesi ilan etti, bu doğru değil” ifadelerini kullandı.

ATİLLA ATAMAN: "GÜNDEME GELMEK İÇİN TRABZON'U DEPREM BÖLGESİ İLAN ETTİLER"

Ataman konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Bir kaç akademisyenin Trabzon'u deprem bölgesi olarak ilan ettiklerine tanık oldum. Bu şehrin turizmi var ticareti var. Eski binalar var ise gereken yapılacaktır. İlçe belediyeleri ile ortaklaşa çalışma yapılarak yıkılacak binalar konusunda bir çalışma yapılması yönünde bir irade ortaya koyduk. Trabzon deprem konusunda en güvenli yer. Birkaç akademisyenin gündeme gelmek amacıyla açıklama yaparak Trabzon deprem konusunda tehlikeli demek doğru değil. Bu şehir sanayinin turistin gelmesi gereken bir şehir. Cephe sağlıklaştırması ile sağlamlaştırması bir birine karıştırılmamalı. Devletin parası vatandaşın binasının yarısına gidiyorsa varsın gitsin. Maraş Caddesi, Uzunsokak ve Kunduracılar hak ettiği güzelliğe kavuşmalı. Ama bütün uyarılarınızın da dikkate alınacağını belirtmek isterim. “

Haber61 - Haber Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber