Trabzon Artvin arası kaç km? Artvin Trabzon arası kaç saat?

Trabzon ile Artvin arasında her gün çok sayıda kişi seyahat ediyor. Trabzon Artvin arası kaç km? Artvin Trabzon arası kaç saat? İşte detaylar…

Trabzon Artvin arası kaç km? Artvin Trabzon arası kaç saat?

Trabzon ile Artvin arasında gün içinde çok sayıda kişi çeşitli nedenlerle seyahat ediyor. Trabzon Artvin arası kaç km? Artvin Trabzon arası kaç saat? Bütün ayrıntılar bu sayfada…

Türkiye’nin Karadeniz Bölgesi’nin Doğu bölümünde yer alan, doğal güzellikleri ile ön plana çıkan iki şehir olan Trabzon ve Artvin arasında her gün çeşitli nedenlerle çok sayıda kişi seyahat ediyor. Başta Eğitim olmak üzere iş, sağlık, kültür ve turizm sebepleri ile insanlar iki şehir arasında seyahat ediyor. Bu seyahatlerde özel araçlar kullanılabildiği gibi, otobüsler ve toplu ulaşım araçları da kullanılabiliyor. 

Trabzon ve Artvin doğal güzellikleri ile ön plana çıkarken yaylalar, göller, şelaleler, tarihi alanlar ilk sıralarda yer alıyor. Bu özellikleri ile önemli bir turizm potansiyeline sahip olan iki şehirde hava ulaşımı da ulaşım açısından öne çıkıyor. Trabzon Havalimanı bu konuda başı çekerken her yıl milyonlarca insan bu yolla Trabzon’a geliyor ve gidiyor. Rize ile Artvin arasında, Rize sınırları içinde, deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen Rize- Artvin Havalimanı da son dönemlerde vatandaşlar tarafından tercih ediliyor. Özellikle Arap ülkelerinden bölgeye son dönemlerde çok sayıda turist geliyor. 

Trabzon Artvin arası kaç km? Artvin Trabzon arası kaç saat?

TRABZON ARTVİN ARASI KAÇ KM?

Trabzon ve Artvin ile ilgili olarak en çok merak edilen konuların başında iki şehrin arasının kaç kilometre (KM) olduğu geliyor. Trabzon ile Artvin arası 226 kilometre (KM).

ARTVİN TRABZON ARASI KAÇ SAAT?

İnsanların Trabzon ve Artvin ile ilgili en çok merak ettiği konulardan biri ise iki şehrin arasının kaç saat sürdüğü. Trabzon Artvin arası özel araçla yaklaşık olarak 3 saat 20 dakika sürüyor. Trabzon ile Artvin arasında seyahat etmek isteyenlerin Trabzon’un doğu bölgesinde yer alan Yomra, Arsin, Araklı, Sürmene ve Of ilçelerini, Rize’nin İyidere, Derepazarı, Rize-Merkez, Çayeli, Pazar, Ardeşen ve Fındıklı ilçelerini, Artvin’in ise Arhavi, Hopa ve Borçka ilçelerini geçmeleri gerekiyor.

TRABZON ARTVİN OTOBÜS SEFERLERİ

Trabzon ile Artvin arasında otobüs ile seyahat etmek isteyenler için ise büyük otobüs firmaları tarafından günde yaklaşık 13 sefer düzenleniyor. En düşük otobüs bileti ise 150 TL olarak dikkat çekiyor. Trabzon ile Artvin arasında otobüsle seyahat yaklaşık olarak 4 saat 13 dakika sürüyor. 

Ayrıca özel bir firma da Trabzon ile Artvin arasında karşılıklı olarak seferler düzenliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber