TOKİ için yatırılan para nasıl geri alınır? TOKİ 500 TL para iadesi ne zaman?

TOKİ’den ev ve işyeri için başvuru yapan ve para yatıran vatandaşlar bu paranın nasıl ve ne zaman geri alınacağını merak ediyor? TOKİ için yatırılan para nasıl geri alınır? TOKİ 500 TL para iadesi ne zaman? İşte detaylar…

TOKİ için yatırılan para nasıl geri alınır? TOKİ 500 TL para iadesi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından başlatılan ev ve işyeri kampanyası kapsamında başvuru yapanlardan bir ücret alındı. Şimdi herkes bu ücretlerin nasıl geri alınacağını merak ediyor. TOKİ için yatırılan para nasıl geri alınır? TOKİ 500 TL para iadesi ne zaman? Bütün ayrıntılar haberimizde…

TOKİ için yatırılan para nasıl geri alınır? TOKİ 500 TL para iadesi ne zaman?

“İlk Evim İlk İşyerim” projesi kapsamında Türkiye genelinde başvurular yapıldı. “İlk Evim” projesi için başvuru yapanlardan Halkbank ve Ziraat bankası aracılığı ile 500 TL başvuru ücreti alındı. Yapılan çekiliş sonrasında ev almaya hak kazananlar sevinirken, hak kazanamayanlar başvuru ücreti olan 500 TL’yi nasıl geri alacaklarını merak ediyor.

TOKİ 500 TL PARA İADESİ

Vatandaşlar para iadesinin ne zaman ve nasıl olacağı konusunda çeşitli kaynaklardan araştırmalar yapıyor. TOKİ, internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile başvuru ücreti iadesinin nasıl olacağı konusunda bilgilendirme yaptı. 

TOKİ 500 TL’lik başvuru ücretinin geri iadesinin kura çekiminin gerçekleştirilmesinden 5 gün sonra iade edileceğini duyurdu. Para iadesi, başvuru ücretinin yatırıldığı bankanın ATM’si üzerinden alınabilecek. ATM’den alamayanlar ise banka şubesine giderek başvuru ücretlerini alabilirler. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem