TFF'nin kararı sonrası Trabzonspor'dan transfer hareketi

TFF'nin Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kulüpler için transfer kararını vermesinin ardından Trabzonspor'da hareketlilik yaşanabilir.

TFF'nin kararı sonrası Trabzonspor'dan transfer hareketi

Süper Lig kulüpleri, ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nın mali yükünü omuzlama kararı almıştı. 17 takımın ayrıca bu iki kulüpte forma giyen ve futbola devam etmek isteyen oyunculara sezon sonuna kadar kucak açmaya hazırlandığı öğrenildi. Kulüpler, transfer edecekleri oyuncuların bu sezonki maaşını da üstlenmiş olacak. Trabzonspor'un Hatayspor ve Gaziantep FK'dan transfer edeceği futbolcular belli oldu.

LİGDEN ÇEKİLMELER ONAYLANDI 
Kahramanmaraş merkezli, 10 ilde yıkıcı hasara neden olan deprem, futbolu da etkiledi. Süper Lig ekipleri Hatayspor ve Gaziantep FK, bu sezonki müsabakalardan çekilme kararı aldı. TFF de bunu onayladı.

ETKİLERİNİ HÂLÂ YAŞIYORLAR 
Depremi yerinde yaşayan Hataysporlu ve Gaziantepli oyuncuların bir bölümü, bunun psikolojik etkilerini hâlâ yaşıyor. Bazı futbolcular ise yeşil sahaya kendini vererek, normalleşmeye çalışmak istiyor.

DİĞER KULÜPLERDEN BİR DESTEK DAHA 
Diğer kulüpler, afetten etkilenen bölgelere yardım elini uzatmak için seferber oldu. Ayrıca Süper Lig’in 17 kulübü, Gaziantep ve Hatayspor’un mali yükünü omuzlama kararı da almıştı. Diğer takımlar, ligden çekilen iki ekibin oyuncuları için de bir desteğe daha hazırlanıyor.

OYNAMAK İSTEYEN FUTBOLCULARA DİĞER KULÜPLERİN KAPISI AÇIK 
Süper Lig takımları, ligden çekilen bu iki ekipte forma giyen ve futbol oynamaya devam etmek isteyen oyunculara kucak açmaya hazır. Kulüpler, transfer edecekleri oyuncuların bu sezonki maaşını da üstlenmiş olacak.

TRABZONSPOR HAZIR 
Kahramanmaraş merkezli deprem 10 ilimizi vururken, afetten direkt olarak etkilenen Hatayspor ile Gaziantep FK Süper Lig’den çekilme kararı almıştı. Türkiye Futbol Federasyonu, buradaki oyuncuların psikolojik anlamda çabuk toparlanabilmeleri için futboldan uzaklaşmamaları gerektiği görüşünde. Hatay ve Gaziantep’ten sezon sonuna kadar transfer edilecek yabancı oyunculara ilk 11’de artı 1 kontenjan hakkı tanınacak. Geniş kadroda da ekstra 2 yabancı olabilecek. Hemen hemen tüm Süper Lig ekipleri bu futbolculara kapıları açarken, Bordo-Mavililer de destek transferi için hazır.

MUSTAFA, EL KAABI VE SABA
Trabzonlu olan ve Gaziantep FK forması giyen Mustafa Eskihellaç’ın yanı sıra Hatayspor’un kanat oyuncuları El Kaabi ile Saba Lobjanidze için hareketlilik yaşanabilir. Kulüpler, transfer ettiği oyuncuların sezon sonuna kadarki maaşlarının tamamını üstlenecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor