Tekrar denediler yine olmadı! 7 Yılık Aşkın bitme sebebi

2. kez denediler yine olmadı! Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli ve Bige Önal ayrıldı! ‘Bu sefer KESİN’ Meğer 7 yıllık ilişkinin bitmesinin sebebi…

Tekrar denediler yine olmadı! 7 Yılık Aşkın bitme sebebi

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli ile kendisi gibi oyuncu olan Bige Önal 7 senedir birlikteydi. Herkesin düğünlerini beklediği oyuncu çiftten 2. kez kötü haber geldi. Aras Bulut İynemli ve Bige Önal karşılıklı olarak ayrılmaya karar verdi. Çiftin yakınları bu defa ilişkinin kesin olarak bittiğini söylüyor. Meğer 7 yıllık aşkı bitiren olay…

Aras Bulut İynemli ve Bige Ünal'dan kötü haber! İkili ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir dönem ekranlara gelen 'Maral: En Güzel Hikayem' dizisinin setinde tanıştıktan sonra aşk yaşamaya başlayan 31 yaşındaki Aras Bulut İynemli ile 32 yaşındaki Bige Önal uzun ilişkilerini geçen temmuzda sessiz sedasız noktalamıştı.Çıkan haberlerin ardından bir açıklamada bulunmayan Önal ve İynemli aşklarına ikinci bir şans vermişti.Evlenmesini beklenen ünlü çiften kötü haber geldi.7 senedir aşk yaşayan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal, tekrar ayrıldı.

tekrar-denediler-yine-olmadi-7-yilik-askin-bitme-sebebi.webp

ROLÜN AĞIRLIĞI OYUNCUNUN PSİKOLOJİSİNİ ALT ÜST ETMİŞ!

Atatürk dizisinin çekimlerinde rolün ağırlığı nedeniyle sette psikolojik olarak da zor anlar yaşayan İynemli'nin çekimlerin ardından Önal'la gerginlik yaşadı.

GERGİNLİĞİ AŞAMADILAR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, çift yaşanan gerginliğin ardından karşılıklı olarak ayrılık kararı aldı.

'BU SEFER KESİN'

Çiftin yakın çevresi beraberliğin bu kez kesin olarak bittiğini dile getiriyor.

UZUN İLİŞKİNİN SIRRINI VERMİŞTİ…

Öte yandan Bige Önal geçtiğimiz günlerde uzun ilişkinin püf noktalarını anlatmıştı. 32 yaşındaki güzel oyuncu şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ne kadar biz olsak da ben diye bir şeyin hiçbir zaman yok olmayacağını bilmek… Her konuda anlaşamayabilirsin, ama karşındaki kişinin fikrine saygı duyman, anlayış göstermen ve hoşgörülü davranman lazım. Biraz kendi hayatlarımıza dönüp kendimizle ilgilenmek lazım. Biz olurken, beni kaybetmemek…

tekrar-denediler-yine-olmadi-7-yilik-askin-bitme-sebebi1.jpg

"ÇOCUK AÇIKLAMASI

Bige Önal, çocuk meselesiyle ilgili de çok düşündüğünü söylemişti.

.Önal "Çocuk isterim herhalde. İkilemde olduğum bir konu. Bireysel olarak soru işaretlerim zaten var.""Anne olabilir miyim, yeteri kadar olgun muyum, hayata getirdiğim çocuğa travma yaratmayacak kadar psikolojik olarak iyi miyim gibi" demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin