Taha duymaz kimdir? Taha Duymaz'ın son durumu!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen deprem en çok Hatay ilini etkilemişti. Ünlü fenomen Taha Duymaz ise Hatay'da enkaz altında kalmıştı.

Taha duymaz kimdir? Taha Duymaz'ın son durumu!

Hakkında çeşitli iddialar yer alırken Taha Duymaz öldü mü, yaşıyor mu, bulundu mu şeklinde pek çok soruya yanıt aranıyordu. Sevenleri güzel haberini beklerken arkadaşı Ragıb Narin'den son dakika haberi geldi. Sosyal medyada çektiği yemek videolarıyla tanınan ve Hatay'da yaşayan Taha Duymaz kimdir, kaç yaşındaydı?Taha Duymaz hakkındaki son durum bilgisi geldi. Günlerdir enkaz altından çıkmasını bekleyen sevenleri Ragıb Narin'in haberiyle üzüntü yaşıyor. Yaptığı lezzetli yemeklerle hafızalara kazınan Taha Duymaz öldü mü, yaşıyor mu, bulundu mu, Taha Duymaz kimdir, kaç yaşındaydı sorusuna yanıt aranıyordu. Taha Duymaz, 1 Eylül 2003 tarihinde Hatay'ın Yayladağı ilçesinde dünyaya geldi. Aşçı olmayı hayal ettiğini söyleyen Taha Duymaz, Youtube'da yayımladığı, evinin mutfağında çektiği yemek videolarıyla binlerce insan tarafından tanındı.

TAHA'DAN ACI HABER!

Günlerdir göcük altında olan Taha Duymaz'ın kardeşinin enkaz altından cansız bedeni çıkarıldı.

Kardeşlerinin ardından Taha'nın da cansız bedenine ulaşıldı.

TAHA DUYMAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Taha Duymaz, 1 Eylül 2003 tarihinde Hatay'ın Yayladağı ilçesinde dünyaya geldi. Aşçı olmayı hayal ettiğini söyleyen Taha Duymaz, Youtube'da yayımladığı, evinin mutfağında çektiği yemek videolarıyla binlerce insan tarafından tanındı.

TAHA DUYMAZ HAKKINDA AÇIKLAMALAR

Semiha Duymaz, Taha ve ailesinin göçük altında kaldığını duyurdu. Taha Duymaz'ın ablası Taha Duymaz ile ilgili ortaya atılan iddilara şu sözlerle cevap verdi; "Arkadaşlar bu hesap kardeşimi gerçekten yürekten sevenler için, bu süreçte sevenlerine haber vermek için açık. Ben bu kötü konuşan, yorum yapan insanlara sesleniyorum. Acımız çok, bunu yaşamayan bilmez ve Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi klavye başına geçip, oradan konuşmak, laf etmek, suçlamak çok kolay. Tek dileğim Allah size yaşatmasın. Taha, Melek, Umut, halam, eniştem benim kanlarım, canlarım. Yeni fenomen olmadı sonuçta. İsteseydim ilk baştan prim yapar, takipçi yükseltirdim kardeşimin arkasından. Lütfen Allah için susun artık ve biz de kardeşimize kavuşalım."

Bu zamana kadar sustum. Acımı sizin gibi gereksiz insanlar yüzünden yaşayamıyorum. Kardeşlerim, halam, eniştem enkaz altında. Ben yabancı değilim; canlarım, kanlarım, hayatlarım onlar. Hâlâ bekliyoruz. Geldim geleli sadece bir kere annemi görmeye gittim. Burada her çıkan cesede, onlardır diye ölü ya da diri bir umutla bakmaktan psikolojimi anlayamazsınız. Siz bu duyguyu, bu acıyı hissedemezsiniz. Bu boş konuşan, 'saklıyor' diyen, 'prim yapıyor' diyen insanlar Allah size yaşatmasın dilerim.

TAHA DUYMAZ'IN ARKADAŞI RAGIB NARİN'DEN AÇIKLAMA

Taha Duymaz'ın arkadaşı Ragıb Narin, enkazdaki çalışmalarla ilgili bilgi vererek; Duymaz'ın o gün söylediklerini aktardı. Narin, şu paylaşımı yaptı; Buradaki yetkililer, bu enkazın Hatay'daki en riskli 3'üncü enkaz olduğunu söylüyor. O gün ablasında kalıyorken, kardeşi doğum günü diye Taha'yı çağırıyor. Eniştesi 'Gitme akşam akşam' derken, Taha 'Kalbim sıkışıyor, kardeşlerimin yanına gitmek istiyorum' diyor. Halaları evi giriş katında olduğu için evi 3 defa kilitliyormuş her gece. Bunların hepsi tesadüf mü, yoksa yazılmış mı bazı şeyler?

Ragıb Narin'in instgram hesabından paylaştığı son storysinde başımız sağolsun yazısıyla Taha Duymaz'ın vefat haberini duyurdu.

CZN BURAK ACI HABERİ PAYLAŞTI!

Enkaz çalışmalarını başından beri yakından takip eden CZN Burak sosyal medya hesabından Taha Duymaz ve kardeşlerinin öldüğünü açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin