Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu, TV8'in sevilen yarışma programı Survivor Türkiye sezonun yirmi sekizinci bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı.

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Murat Ceylan'ın da oyunları sunduğu Survivor 2023 yarışmasında Ünlüler ve Gönüllüler, dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Peki ama haftanın ilk dokunulmazlığı kim aldı, eleme adayı kim oldu?

Survivor'da dokunulmazlığı kim aldı? sorusu yanıt arıyor. Survivor'da Gönüllüler takımı için zor bir eleme konseyi yaşandı. Peki ama haftanın ilk dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme adayı kim oldu?

Survivor'da neler yaşandı?

Ünlüler ve Gönüllüler takımları büyük bir rekabetle heyecanı artırıyor. Haftanın ilk eleme adayı bu akşam belli oldu. Ünlüler takımında kritik konsey yapıldı. Oylamada Barış ve Ertuğ'un isimleri ön plana çıktı.

Eleme adayı Barış oldu.

survivorda-dokunulmazligi-kim-kazandi.webp

'İsmimin çıkması kaçınılmazdı'Barış, ''İsmimin çıkmaması kaçınılmazdı. İstenmeyen kişi olduğumu hissediyordum. Bu hafta bunu tamamen kendime söylemiş oldum. Haftalık performans olarak konuşuluyor kamplarda. Performansa bakarsak erkekler olarak hepimiz kötüydük. Biraz ikili diyaloglar ön planda oluyor. Buse arkadaşımıza da söyledim daha önce. Akıl oyunlarında ben çıkmak istediğim de bu zamana kadar akıl oyunu alamadığımı söyledi. Bütün puzzle yarışmalarını kazandım.'' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin