Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışması Survivor 2023 eleme bölümüyle ekrana geldi. Adaya veda eden isim belli oldu.

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu

Survivor 2023'ün yayınlanan son bölümünde Fatih, Cansu, Aziz ve Alper arasında eleme heyecanı yaşandı. Seyircilerden en az SMS'i alarak yarışmaya veda eden isim gönüllüler takımından Fatih oldu.

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu

Ünlüler takımından Cansu, gönüllüler takımından da Fatih, Aziz ve Alper'in elemeye kaldığı yarışmaya veda eden isim belli oldu.

"ZORLANMAYI, ACI ÇEKMEYİ VE YOKLUĞU ÇOK SEVDİM"
Konseyde konuşan Acun Ilıcalı, "Geçtiğimiz sene All Star'ın ile üzerinde bir oy kullanımı oldu, çok şaşkınım" dedi. Konseyde yarışmacılardan en az oyu alarak yarışmaya veda eden isim ise Fatih oldu. Veda konuşmasında yaşadığı üzüntüden bahseden Fatih, "Bu benim uzun süreli hayalimdi. Hep Dominik'in kumlarına 66'ı kazımak istiyordum. Zorlanmayı da çok sevdim. Acı çekmeyi de çok sevdim. Yokluğu da çok sevdim. Çok teşekkür ederim. Sevdiğim bir şeyi yerine getirdim. Gençlere ve öğrencilerime hayallerinden vazgeçmemelerini ve istedikleri zaman istedikleri şeyi yapabileceklerini burada göstermiş oldum. Çok mutluyum. Bütün arkadaşlarıma da bu yolda başarılar diliyorum. Her kimin kalbini kırdıysam af ola" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin