Süper Lig maçları şifresiz mi yayınlanacak? Süper Lig 3-13 Mart, 24 ve 25. Hafta maçları şifresiz

Süper Lig ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Bakan Kasapoğlu gelişmeyi açıkladı. Süper Lig maçları şifresiz mi yayınlanacak? Süper Lig 3-13 Mart, 24 ve 25. Hafta maçları şifresiz. İşte detaylar…

Süper Lig maçları şifresiz mi yayınlanacak? Süper Lig 3-13 Mart, 24 ve 25. Hafta maçları şifresiz

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Süper Lig maçları ile ilgili flaş gelişmeyi açıkladı. Süper Lig maçları şifresiz mi yayınlanacak? Süper Lig 3-13 mart, 24 ve 25. Hafta maçları şifresiz. Bütün detaylar haberimizde…

Süper Lig maçları şifresiz mi yayınlanacak? Süper Lig 3-13 Mart, 24 ve 25. Hafta maçları şifresiz

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta saat 04:17’de Pazarcık ilçesinde 7.7, saat 13.24’te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüklerinde iki büyük deprem meydana geldi. Meydana gelen depremler 11 ili etkilerken büyük yıkıma neden oldu. Bütün Türkiye ve dünyanın çok sayıda yerinden bu illere yardım geldi. Bütün kurumlar seferber oldu.

Depreme yardım toplamak için Türkiye Futbol Federasyonu öncülüğünde bütün kulüplerin katılımı ile “omuz omuza” sloganı ile tardım kampanyası başlatıldı. Canlı olarak bütün kulüp başkanları, Teknik Direktörler, futbolcuların katıldığı sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı yardım gecesine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu bağlandı.

SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ Mİ YAYINLANACAK?

“Omuz Omuz”a yardım gecesine telefon bağlantısı ile bağlanan Bakan Kasapoğlu, Süper Lig ile ilgili önemli bir gelişmeyi aktardı.

Bakan Kasapoğlu, “beIN Group'la yaptığımız görüşmeler neticesinde ligin iki haftasında yer alacak müsabakalar şifresiz ve herkese açık olması kararı alındı. Bu anlamda şükranlarımı iletmek istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor