Süper Lig maçı kar nedeniyle ertelenedi

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor arasında oynanacak mücadele için yeşil beyazlı ekipten TFF'ye erteleme talebinda bulundu.

Süper Lig maçı kar nedeniyle ertelenedi

Fenerbahçe ile Konyaspor Süper Lig 23. hafta mücadelesinde karşılaşacak.

Bu maç için İstanbul'a gidecek olan Konyaspor'un uçağının 16.30'da kalkması planlanıyordu ancak uçak 5 saat rötar yaptı.

KONYASPOR'DAN ERTELEME TALEBİ GELDİ

Bu rötardan bir süre sonra uçuş ikinci kez rötar yapınca Konyaspor Kulübü, TFF'den Fenerbahçe ile oynayacakları maçın ertelenmesi talebinde bulundu.

RESMİ DUYURU YAPILDI

Konyaspor kulübü uuçuşlarının ikinci kez rötar yapması sonrası şu resmi duyuruyu yaptı:

Konyaspor: Futbol A Takımımızı İstanbul'a taşıyacak uçak, Konya Havaalanı pistinde meydana gelen buzlanma nedeniyle kalkış gerçekleştirememiştir. Uçağın kalkış saati tekrar ertelenmiştir.

Fenerbahçe ile Konyaspor arasında oynanacak 23. hafta maçının 6 Şubat Pazartesi günü saat 20:00'de oynanması planlanıyordu.

MAÇ ERTELENDİ!

Zorlu hava koşulları nedeniyle İstanbul'a gelemeyen Konyaspor, TFF'ye erteleme için başvurdu. Başvuruyu değerlendiren TFF, karşılaşmayı 7 Şubat Salı gününe erteledi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor