Süper Lig ekibine şok! FIFA'dan transfer yasağı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'a FIFA tarafından transfer yasağı getirildi.

Süper Lig ekibine şok! FIFA'dan transfer yasağı

Galatasaray, Konyaspor'a karşı Süper Lig'in 26. haftasında aldığı yenilgi ile zirve yolunda kritik bir kayıp yaşadı.

Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar eski yıldızının açtığı davayı kazanmasıyla büyük şok yaşadı.

Davanın sonrası Galatasaray'a transfer yasağı gelirken, ödenecek tazminat da ortaya çıktı.

TORREIRA KRİZİ YAŞANMIŞTI 
Galatasaray, transfer için yoğun mesai yaşadığı bir dönemde eski yıldızının getirdiği transfer yasağı ile büyük şok yaşadı.

Sarı-kırmızılılar ara transferde Torreira'nın yetiştirme ücreti sebebiyle kısa süreliğine transfer yasağıyla karşılaşmıştı.

BİR KEZ DAHA TRANSFER YASAĞI GELDİ 
Yönetim, ödemeyi yaptıktan sonra transfer tahtasını açmış ve Kaan Ayhan-Zaniolo-Adekugbe üçlüsünü kadrosuna katmıştı. G.Saray'a bir kez daha transfer yasağı geldi.

FIFA, FEGHOULI'Yİ HAKLI BULDU 
Sabah'ın haberine göre sezon başında Aslan'ı FIFA'ya şikâyet eden Sofiane Feghouli haklı bulundu. FIFA, yaz transfer döneminden itibaren geçerli olmak üzere Galatasaray'a transfer yasağı getirdi.

FAİZİYLE BİRLİKTE 1.6 MİLYON EURO ÖDENECEK 
Sarı-kırmızılılar yeni sezonda transfer yapabilmek için Feghouli'ye geçmiş alacaklarını faiziyle birlikte (1.6 milyon Euro) ödemek zorunda. Sözleşmesi 31 Mayıs 2022'de sona eren Feghouli 1.6 milyon Euro talep etmişti.

YÜZDE 10 FAİZ 
Cezayirli yıldız; Galatasaray'dan ödenmeyen 3 aylık maaşı, maç başı primi, galibiyet bonusları ve ev kirasını içeren alacakları için FIFA'ya şikâyette bulundu. Feghouli'nin avukatı ayrıca oyuncusunun alacakları için yüzde 10 faiz işletti.

20 MİLYON EURO ALDI 
Sofiane Feghouli, sarı-kırmızılı takımın 5 sezon formasını giydi ve 20 milyon Euro'dan fazla parayı cebine koydu. 162 maçta 34 gol-32 asistlik performans sergileyen Cezayirli; 2 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası, 1 Süper Kupa kazandı. Şu anda Karagümrük'te oynuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor