Zokora bakın neler dedi?

Trabzonspor'un tecrübeli futbolcularından Didier Zokora, Şenol Güneş'le beraber katıldığı basın toplantısında Trabzonspor’un tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ettiğini vurgulayarak, “Salonda Fransız gazeteciler olduğu için Fransızca konuşuyo

Zokora bakın neler dedi?

Trabzonspor'un tecrübeli futbolcularından Didier Zokora, Şenol Güneş'le beraber katıldığı basın toplantısında Trabzonspor’un tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ettiğini vurgulayarak, “Salonda Fransız gazeteciler olduğu için Fransızca konuşuyorum. Trabzonspor kulübü tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor.

Bu gerek oyuncular gerekse kulüp için eşi bulunmaz bir deneyim. Bu deneyimlin ilk maçında İnter deplasmanında zafer elde ettik. Yarın da başka bir galibiyetin peşine düşeceğiz. Karşımızda da gücü hatırı sayılır düzeyde olan Lille olacak. Onlara karşı da kazanmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

“KAZANAMIYORSAK, KAYBETMEYECEĞİZ”
Zokora, geçmişte çok önemli liglerde oynadığını vurgulayarak, “Ben İngiltere de, Fransa’da, İspanya da forma giydim. Çok deneyim yaşadım ama Türkiye’de eşine az rastlanır futbol fanatizmi var. Trabzon’da da bunu fazlasıyla yaşıyoruz. Yarın Lille sahayı çıktığında karşısında çok farklı bir atmosfer olacak. Bu bizim işimizi kolaylaştıracak ama Lille’nin işi zorlaşacak. Biz önemli bir zafer yakaladık ve avantaj yakaladık. Yarın alacağımız bir zafer daha bu avantajı katmerleyecek. Kazanamıyorsak da kaybetmemeye çalışacağız. Sonuna kadar bu yarışta olacağız” dedi.

Devamı sayfa 2'de



Zokora, İnter zaferiyle gruba bakış açılarının değiştiğini de ifade ederek, “Biz kulüp tarihinde bir ilki başardık. Aslına bakılırsa biz Milano’ya gittiğimizde herkes geride başladığımızı düşünüyordu. Maç başladıktan sonra öyle olmadığı görüldü. Yıldızları bulunan bir takıma karşı elimizden geleni yaptık ve çok büyük bir zafer elde ettik. Sabahın erken saatleri olmasına rağmen galibiyetten sonra döndükten sonra Trabzon’da binlerce insan bizi bağrına bastı. Yarın da o zaferi daha anlamlı kılmak için yeni zaferler elde etmek zorundayız” ifadelerini kullandı.

Zokora, yarınki mücadelenin orta sahada olacağını da ifade ederek, “Lille’nin kadrosunda şu anda çok önemli oyuncular var. Ve en büyük avantajları iki senedir aynı takımla oynuyor olmaları. Fransa’nın en iyi takımlarından bir tanesi oldular. Açıkçası yarınki mücadele orta sahada olacak. Bende bu mücadele takımım içerisinde liderlik üstleneceğim. Orta sahada geçecek olan bu mücadele de iyi olan kazanacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler