Yekta transferinde pürüz çıktı

Trabzonspor, Yekta Kurtuluş konusunda Galatasaray ile anlaşmaya varsa da futbolcunun alacağı yıllık ücret konusunda pürüz çıktı.Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Yekta Kurtuluş konusunda 1 milyon Euro bonservis

Yekta transferinde pürüz çıktı

Trabzonspor, Yekta Kurtuluş konusunda Galatasaray ile anlaşmaya varsa da futbolcunun alacağı yıllık ücret konusunda pürüz çıktı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Yekta Kurtuluş konusunda 1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı. Ançak, bordo-mavili kulüp oyuncuyla yaptığı görüşmelerden bir sonuç alamadı.

Trabzonspor, Yekta'ya yıllık 1 milyon Euro ve maç başı 15 bin Euro teklif ederken, oyuncunun 1 milyon 250 bin Euro'da diretmesi, bu transferi çıkmaza soktu. Volkan Şen'in aldığı yıllık ücret üzerinden pazarlıklara başlayan futbolcu, bordo-mavili yönetimi kızdırdı. Bu teklife yanaşmayan Karadeniz ekibi görüşmeleri askıya alırken, Yekta'ın alacağı ücret konusunda istenilen rakamlara gelmesi halinde yeniden görüşmelere başlayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor