Yekta transferi bitti mi?

Trabzonspor'un gündemine gelen ve bir süredir görüşmelerin sürdüğü Galatasaraylı Yekta Kurtuluş için bugün transferin bittiği iddiası ortaya atıldı.Bu iddia üzerine Haber61'e açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bu iddiayı yalan

Yekta transferi bitti mi?

Trabzonspor'un gündemine gelen ve bir süredir görüşmelerin sürdüğü Galatasaraylı Yekta Kurtuluş için bugün transferin bittiği iddiası ortaya atıldı.

Bu iddia üzerine Haber61'e açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bu iddiayı yalanlarken görüşmelerin hala devam ettiğini söyledi.

Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada " Yekta transferinin bittiği yönünde iddialar ortaya atıldı. Bu iddialar şu an itibariyle yanlış. Yekta için görüşmelerimiz olumlu şekilde devam ediyor ancak henüz kesin bitti diyemeyiz. " ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor