Vural: "Türkiye'de gay futbolcu var"

Futbol heyecanını yüzüne yansıtan teknik direktör Yılmaz Vural, Türkiye'de yeşil sahaları karıştıracak açıklamalarda bulundu.Türkiye'de futbol dünyasında eşcinsel sporcuların olduğuna dikkat çeken Vural, "Kız yurtlarında lezbiyenlik, erkek yurtlarında da

Vural: "Türkiye'de gay futbolcu var"

Futbol heyecanını yüzüne yansıtan teknik direktör Yılmaz Vural, Türkiye'de yeşil sahaları karıştıracak açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de futbol dünyasında eşcinsel sporcuların olduğuna dikkat çeken Vural, "Kız yurtlarında lezbiyenlik, erkek yurtlarında da gaylik hep vardır. Gözümle bir şey yaparken gördüğüm yok, ama tavırlarında hissederim. Gay olmanın kabiliyeti etkilediğini düşünmüyorum. Onun özel hayatı" dedi.

Bir hakemin gay olduğunu itiraf ettiği için meslekten atıldığını hatırlatan teknik direktör, "Bu nedenle bir futbolcunun cinsel tercihini açıklaması imkansız" ifadesini kullandı. Vural, Fatih Terim ile ilgili ise "Piontek'in yardımcı antrenörlüğünü kabul etseydim, bugün Terim olmazdı. İyi ki önünü açmışım. Türkiye sayemde onu kazandı" dedi.

"ŞİKE HEP OLDU"

Yılmaz Vural, Türk futbol camiasını sarsan şike iddialarına değindi. Vural, konuyla ilgili "Hiç karışmadım. Ama şike hep vardı. Ben temiz kalmak adına her şeyi yapıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler