Volkan Şen için komik teklif!

Trabzonspor'da kadro dışı kalan Volkan Şen'e Antalyaspor talip oldu. Ancak yapılan şaka gibi teklif bordo mavililier tarafından reddedildi.Bursaspor'dan 3 Milyon Euro'ya alınan Volkan Şen için Antalyaspor yanlızca 250 bin Euro teklif etti. Bu komik rakam

Volkan Şen için komik teklif!

Trabzonspor'da kadro dışı kalan Volkan Şen'e Antalyaspor talip oldu. Ancak yapılan şaka gibi teklif bordo mavililier tarafından reddedildi.

Bursaspor'dan 3 Milyon Euro'ya alınan Volkan Şen için Antalyaspor yanlızca 250 bin Euro teklif etti. Bu komik rakam üzerine şok olan bordo mavililer teklifi jet hızıyla reddedip daha ciddi rakamlar talep etti. Bunun üzerine Volkan Şen'in Antalyaspor'a transferi şimdilik askıya alındı.

Trabzonspor'un bu futbolcuyu elden çıkarmak için iyi bir teklif beklemeye devam ettiği belirtilirken Volkan Şen'in ise yeniden kadroya girmek için istekli olduğu ve bu isteğini bordo mavili takıma ilettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor