Ve TS'nin uçağı nihayet geliyor

Trabzonspor'u İstanbulu götürecek olan THY uçağı nihayet İstanbul Atatürk Havaalanından Kalktı. Havaalanında bekleyen uçak Saat 21:15 de havalandı.Trabzonspor tesislerinde bekleyen kafile Saat 22:15 de Trabzon'da olması beklenen uçağa binmek için hazırlık

Ve TS'nin uçağı nihayet geliyor

Trabzonspor'u İstanbulu götürecek olan THY uçağı nihayet İstanbul Atatürk Havaalanından Kalktı. Havaalanında bekleyen uçak Saat 21:15 de havalandı.

Trabzonspor tesislerinde bekleyen kafile Saat 22:15 de Trabzon'da olması beklenen uçağa binmek için hazırlık yapıyor. Trabzonspor kafilesi saat 22:30 da tesislerden ayrılacak.

THY uçağı Trabzondan havalandıktan sonra İstanbul Atatürk havalimanına inmeye çalışacak.

Ancak hava şartlarının İstanbul Atatürk havalimanına inmeye izin vermemesi durumunda son kararı pilotlar havada verecek ve kafile Ankara veya Bursa'ya inecek. Ankara veya Bursa'ya inilmesi durumunda kafile İstanbul'a otobüsle gidecek.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler